(Geocaching).hu-s MULTI geoládát hogy tudnék feltenni
.com-ra, hogy megmaradjon a multi-jellege?
Figyelt kérdés
A .hu-n van egy multim, amit fel szeretnék tenni .com-ra is és összekapcsolni, de a jelszavas logolás hiánya miatt gőzöm sincs hogy kéne átalakítani. Csinált már valaki ilyet?
"a jelszavas logolás hiánya miatt gőzöm sincs hogy kéne átalakítani."
Nem kell átalakítani, semmi köze hozzá. Ugyan úgy megmaradhat a logbook meg minden. Semmit nem kell csinálnod. Egyszerűen csak vidd fel a .com-ra úgy, ahogy van. (Természetesen multi típusként.) Ennyi.
A .com-on nincs jelszó. Ott a megtalálók egyszerűen csak beleírnak majd a logbook-ba, és ennyi. Az, hogy ott van a .hu-s jelszó a füzet elején; az nem érdekli őket, figyelmen kívül fogják hagyni.
A .com-os weblapon állítsd át a nyelvet magyarra (ha eddig nem tetted meg (az oldal alján lehet)), és akkor könnyebben boldogulsz.
2015. jún. 21. 12:42
2/9 anonim válasza:
Amúgy máskor jobban jársz, ha magára a Geocaching fórumra írsz: [link] Ott gyorsabban fognak válaszolni a hozzáértők.
Amúgy kiváncsiságból; melyik ládáról van szó?
2015. jún. 21. 12:44
3/9 A kérdező kommentje:
Nem, nem. A ládát persze, hogy nem kell átalakítani. :) Nem ez a bajom, hanem az, hogy itt ugyebár a jelszóért járja végig a multit, a com-osnál meg minek járná végig, ha ott a láda coord-ja? Pedig ott is van multi, csak nem értem a lényegét. Egy az egybe szerintem nem jó ha felrakom, de arra gondoltam, hogy kiveszem a multipontokat ami a jelszavakhoz vezet és mint egyéb pont berakom a látványosságok koord-ját. Egyébként a GCTmik-ről van szó. Köszi a választ!
2015. jún. 21. 14:19
4/9 anonim válasza:
Ja értem, szóval ilyen leolvasós multiról van szó. Ne rakd be a látványosságokat külön pontként! A .com-on csak a ládakeresésről szól! A végládát tudod csak berakni, hagyományos láda formájában; mást nem. A leolvasós pontoknak nincs jelentősége a .com-on; maximum a leírásban tehetsz róla említést. Multit csak úgy cisnálhatsz itt, ha mindegyik ponton van láda; vagy van valami felirat a következő koordinátát illetően.
2015. jún. 21. 16:08
5/9 anonim válasza:
Egyéb pontként nem nagyon tudod berakni, max. segédpontként, de az nem ugyan az. A leírásban megemlítheted, akár koordinátát is irhatsz, az ott oké; de ennyi. A .com-on nem nagyon mennek a látványra... Ott akár 50 méterenként lehet minden bokorban láda... Ott a keresés miatt csinálják ezt a játékot;a látvány az mellékes. A .hu-n ez fordítva van.
2015. jún. 21. 16:13
6/9 A kérdező kommentje:
Nem nagyon foglalkoztam eddig a .com-os részével, de most jó lenne ha felkerülne oda is pl. a travelbug miatt is. Köszi a segítséget!
2015. jún. 21. 17:07
7/9 anonim válasza:
Megnéztem a GCTmik-t. Hagyományos ládaként fel tudod vinni a végládát, de az első három ponttól el kell tekinteni, mivel azok csak leolvasósak, és nincs fizikai láda. Ettől még ugyan úgy be tudod linkelni a .hu-s ládaoldalra, és travelbugot is tudnak bele rakni.
2015. jún. 21. 17:53
8/9 A kérdező kommentje:
Akkor átalakítom így. Remélem nem kötnek bele a .hu-n.
2015. jún. 21. 22:31
9/9 anonim válasza:
Nem fognak. De ha tartasz ettől, akkro írj az egyesület fórumára, amit belinkeltem. Ott a moderátorok fognak válaszolni, és a hozzáértők.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!