Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A futógépes ( nem elektromos...

A futógépes ( nem elektromos ) futás ér annyit mint a rendes?

Figyelt kérdés

2015. jún. 20. 15:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Ér annyit? Milyen mértékegységben mérjük a futás értékét? Mitől ér bármit is a futás? Hogy tudnád ezt behatárolni?:D
2015. jún. 20. 15:57
 2/5 anonim ***** válasza:
futsz a gépen, vagy nem futsz? te tudod eldönteni :D ha a gépen is ugyan olyan mozgást végzel, mint a szabadban, akkor az kábé egyforma is
2015. jún. 20. 16:01
 3/5 aikiboxer ***** válasza:
Fogyás/állóképesség szempontjából ér annyit; futás szempontjából más mind a rendes futás, más izmokat használ, máshol lesz tőle izomlázad.
2015. jún. 20. 16:22
 4/5 anonim ***** válasza:
szerintem energiafelhasználás szempontjából kevesebbet ér. Én elég sokat futok, futottam már több maraton is, padon is rengeteget nyomattam már. Szerintem teljesen más, padon szerintem sokkal könnyebb, de nem tudom hogy miért. Talán mert nem magadat lököd el a talajtól mindig, hanem a talaj mozog alattad, talán itt lehet a különbség.
2015. jún. 20. 16:47
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a 2 utolsó választ :) csak ennyit akartam tudni
2015. jún. 20. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!