Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szeged van valami önvédelmi...

Makosgubacs kérdése:

Szeged van valami önvédelmi tanfolyam?

Figyelt kérdés

Próbáltam rákeresni, de nem nagyon találni semmi értelmeset. Van kifejezetten önvédelmi tanfolyam?

Köszi

2015. jún. 18. 09:14
 1/10 anonim ***** válasza:
2015. jún. 18. 09:24
 2/10 anonim ***** válasza:

Van ilyen ketrec / ememá edzés.

Semmi garancia nincs rá, hogy különösebben értelmes, de valamit mégis tudnál gyakorolni. Meg idővel talán tanulnál is pár dolgot, hát sokat nem várnék persze, de.. ha viszont találsz ökölvívás vagy birkó edzést, akkor ott tanulhatsz stabil dolgokat.

2015. jún. 18. 09:44
 3/10 A kérdező kommentje:

Nem kértem arra senkit, hogy belinkelje a google-t. Hiba, ha azt hiszi nem próbáltam.

Én kifejezetten önvédelmi tanfolyamra gondoltam, akár nőknek, nem pedig küzdősportokra.

De mindegy majd keresgélek tovább.

2015. jún. 18. 09:48
 4/10 anonim ***** válasza:
Krav-maga, defendo edzésekre keress rá, hátha vannak.
2015. jún. 18. 14:06
 5/10 anonim ***** válasza:

1. vagyok.

Te agyhalott,én linkeltem be a googlet,ott van a találatok közt a wing tsun és a krav maga,mint a 2 önvédelmi,sőt a wing főként női irányzat!!!!

2015. jún. 18. 16:28
 6/10 anonim ***** válasza:

[link]

Ne.

2015. jún. 18. 16:29
 7/10 anonim ***** válasza:

Kérdező, amit önvédelmi edzésnek neveznek az általában nem jó önvédelemre. Én küzdősportot ajánlottam, ahol vagy minőségi edzésre számíthatsz, és a csiszolt képességeidet arra használod amire akarod.. vagy legalább megkeményedsz (mma) és ezt is arra használod amire akarod.

De gyenge minőségű, jól marketingelt edzésen megszerzett vagy meg nem szerzett képességek.. senkit sem fognak érdekelni vagy meggátolni abban, hogy ártsanak neked. Önvédelem.

2015. jún. 19. 06:13
 8/10 aikiboxer ***** válasza:
Kérdező keress egy rendes ökölvívó edzést, és tanulj meg kicsit bunyózni. Egy nőnek ez az egyetlen ami valamicske esélyt adhat. Az ilyen krav maga cuccok, küzdősport múlt nélkül, nőknek, nem sokat érnek.
2015. jún. 19. 11:56
 9/10 anonim ***** válasza:

Krav-maga

Tréningek minden kedden, csütörtökön 19.00-20.30-ig.

Cím: Hattyas sor 10. - SZTE Sportközpont S4-es épület.

Ezt tudom ajánlani ha már konkrétan önvédelmi cucc érdekel,de mellé valóban kellene még valami mert gyorsan lehet hamis önbizalmat szerezni "előképzettség nélkül.

Újat nem tudok mondani-én is boxolok mellette.

2015. okt. 24. 20:23
 10/10 anonim ***** válasza:
Akkor mar zumba xD
2015. okt. 24. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!