Szeged van valami önvédelmi tanfolyam?
Próbáltam rákeresni, de nem nagyon találni semmi értelmeset. Van kifejezetten önvédelmi tanfolyam?
Köszi
Van ilyen ketrec / ememá edzés.
Semmi garancia nincs rá, hogy különösebben értelmes, de valamit mégis tudnál gyakorolni. Meg idővel talán tanulnál is pár dolgot, hát sokat nem várnék persze, de.. ha viszont találsz ökölvívás vagy birkó edzést, akkor ott tanulhatsz stabil dolgokat.
Nem kértem arra senkit, hogy belinkelje a google-t. Hiba, ha azt hiszi nem próbáltam.
Én kifejezetten önvédelmi tanfolyamra gondoltam, akár nőknek, nem pedig küzdősportokra.
De mindegy majd keresgélek tovább.
1. vagyok.
Te agyhalott,én linkeltem be a googlet,ott van a találatok közt a wing tsun és a krav maga,mint a 2 önvédelmi,sőt a wing főként női irányzat!!!!
Kérdező, amit önvédelmi edzésnek neveznek az általában nem jó önvédelemre. Én küzdősportot ajánlottam, ahol vagy minőségi edzésre számíthatsz, és a csiszolt képességeidet arra használod amire akarod.. vagy legalább megkeményedsz (mma) és ezt is arra használod amire akarod.
De gyenge minőségű, jól marketingelt edzésen megszerzett vagy meg nem szerzett képességek.. senkit sem fognak érdekelni vagy meggátolni abban, hogy ártsanak neked. Önvédelem.
Krav-maga
Tréningek minden kedden, csütörtökön 19.00-20.30-ig.
Cím: Hattyas sor 10. - SZTE Sportközpont S4-es épület.
Ezt tudom ajánlani ha már konkrétan önvédelmi cucc érdekel,de mellé valóban kellene még valami mert gyorsan lehet hamis önbizalmat szerezni "előképzettség nélkül.
Újat nem tudok mondani-én is boxolok mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!