Narancsbőr ellen milyen étkezést javasoltok?
Sziasztok!
Sok kérdést olvastam itt, de a legtöbb a mozgásra és a szip-szupi és gyors krémekre/csodaszerekre irányult.
Én heti 6x mozgok, intervallumos kardio edzést csinálok. De érdekelne, hogy min kell változtatnom a étkezésemen ahhoz, hogy eltűnjön a narancsbőröm.
Jelenleg is egészségese étkezem, de még nem az igazi. Mióta egyetemista vagyok, jobban körbevesznek a szemét kaják, ezt nehéz elkerülnöm.
Milyen kenyeret ehetek? Tészta? Tej?
Minden érdekel!
22/L
Súlyzós edzés, aerob mozgás, szálkásító diéta kell neked.
Próbálj tisztán enni, kerüld az adalékanyagokat, a fehér lisztet, fehér cukrot, napraforgóolajat, margarint,stb. Kell napi 3-4 liter víz. A szauna is segít , és az l karnitin is hasznos!
Köszönöm!
Ha a tészta tk, akkor sem jöhet? Nem akarok ennyire drasztikusan megvonni magamtól dolgokat.. Tudom, hogy ezek a legjobb dolgok, de csak rizsen és csirkehusin élni egyhangúan hangzik.
Szeretem a fehér húsokat, de nem vagyok egy nagy húsevő. Inkább zöldségeket tolok állandóan. :) (párolt, főtt, rakott, főzelékben-levesben). Már egy ideje minimalizáltam a lisztbevitelem is.
Most elsősorban a tejről mondanék le, mert nagyon nagy tejevő vagyok. Imádom, minden formájában. Helyettesíthetem szója vagy kókusztejjel, amikor nagyon megkívánom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!