Hogyan kezdjem el a testépítést? 16/l
Nagyon eltökélt vagyok, nyáron szeretnék egy kicsit egészségesebben élni és szerezni valami formát. Olyan érdekelne például, hogy nem tudom, hogy valami fehérjét vagy szteroidot vegyek-e sportboltban vagy nem érdemes illetve heti 2 TRX otthoni rendesen meghajtós edzéssel elég lenne-e a formálódásra. Nem egy verseny testépítés a célom ismétlem, majd a végén mutatok képet, hogy mire gondoltam. Illetve azt szeretném tudni, hogy milyen gyakorisággal hagyjak ki "pihenős napokat"?
Szóval:
(kicsit koskásabb has. jelenleg elég lapos)
és a fenekemen szeretnék formálni még főleg. de tudom, hogy az edzés az nem területi
Először is töltsd le Drogs Bunny: A sárga kapszula című könyvét és abból tanuld meg az alapokat a kajáláshoz. A szteroidokat felejtsd el, a fehérje meg másodlagos a rendes kajához képest. A legfontosabb, hogy rendes ételeket egyél, bele lehet jönni. Ha ez megvan, akkor a második legfontosabb a vitaminok / ásványi anyagok és az alvás.
Az edzést nem biztos, hogy 16 éves lányként pont súlyokkal kellene kezdened, de lehet persze azzal is. Opciók még a saját testsúlyos edzés (például a Fegyencedzés, amely az ilyen című könyvből leshető el), és/vagy a thera band gumiszalag, amelyhez szintén van könyv is meg rengeteg video a youtube-on.
aikiboxer leírta a lényeget, azt csináld.
valószínűleg törölték már azt a kommentet, amire válaszoltál, így nem látom, de
-fehérjeturmixot nyilván tudsz venni, mivel táplálékkiegészítő, fehérje, ugyan olyan fehérje, mint a húst, hal tojás stb., csak laktóz és zsír nélkül
-a szteroidok hormonok, nem árulják őket semmilyen boltban legálisan, az ÉLsportolóknak a az orvosaik szereznek. és rajtuk kívül senkinek nem kéne használnia őket hobbi szinten, főleg ha nem ért hozzá, mivel a szervezet hormonális szabályozásába beleszóni rohadt veszélyes anélkül hogy lenne hozzá tudásod.
de a lényeg, hogy téjékozodj az említett könyvből és nem lesznek ilyen tévhiteid
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!