CASEIN Complexet vettem, de első alkalom hogy ilyennel foglalkozok, súlyomat szeretném kicsit növelni. Mennyit kell bevinni?
SCITEC NUTRITION 100% CASEIN COMPLEX POWDER NIGHT PROTEIN MICELLAR CASEIN BCAA
Nem testépítő szeretnék lenni, csak kicsit feltornászni magamat... azt tudom hogy este kell bevennem, de mennyit, mennyi vizzel, és valami fontosabb tudnivaló róla?
19 éves vagyok 19cm, 73kg...
Szaladni szoktam, meg súlyzozok, mivel a lehetőségeim korlátozottak.. bármilyen tanácsot szivesen fogadok.
Előre is köszönöm!
"Nem testépítő szeretnék lenni, csak kicsit feltornászni magamat"
Ilyen nincs. El lehetne polemizálni azon, hogy mit jelent a testépítő, de nincs olyan, hogy most kigyúrom magam testépítőre. Ugyanúgy kell edzened, mint egy testépítő (csak nem olyan intenzíven, de hasonló szisztémával)!
Azon kéne elgondolkoznom, mi az amit vettél. Segítek: táplálékKIEGÉSZÍTŐT. Vagy talán pontosabb: ÉTRENDkiegészítő. Van étrended? Nincs? Akkor minek kiegészítő? Étrendkiegészítő = kaja. Ezt nem szedni kell, nem gyógyszer.
"mennyi vizzel?"
A víz szerves anyag? Van tápértéke? Akkor meg?
Tanács: olvasd el a Sárga Kapszula címe ebookot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!