Segítség, mit tehetek?
Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok, és sokat sportolok. A lában nagyon megerősödött az évek során, főleg a combom. A problémám az, hogy nagyon nagy a combom, és ha egy picit edzek már be is durran az izom benne, vagy ha úszok egy kicsit, vagy ha guggolok, és nagyon feszül, hatalmas, és szinte lüktet és fáj, gyorsan kapok izomlázat is, pedig gyakran mozgok. Már szinte utálom a lábam, csinálok valamit és bedurran. Nőies szeretnék lenni szép karcsú lábakkal. Mondták, hogy ha futok akkor csökkenthetem azt a nagy izomtömeget. Próbáltam, de attól meg a vádlim durrant be. Kérlek! Adjatok valami tanácsot, vagy mondjatok tapasztalatot, segítsetek!2015. jún. 10. 21:38
1/2 anonim válasza:
Biztos nem olyan vészes az. Szerintem nem kell kétségbeesni, sportolj nyugodtan.
2/2 A kérdező kommentje:
De szép combokat szeretnék.
2015. jún. 10. 22:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!