Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szoptatás alatt milyen hatékon...

Szoptatás alatt milyen hatékony alakformáló módszert ajánlotok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

3 hónapos a kisfiamat szoptatom, tehát diéta, fogyókúra szóba sem jöhet. Viszont szeretnék leadni néhány kg-t. 81 kg vagyok, és a 70 kg-t tűztem ki célul. Leginkább hasról, combról, derékról szeretnék fogyni. De tanácstalan vagyok, mégis milyen mozgással sikerülhetne? A gondom az, hogy csak este, 9 után tudok mozogni, miután a pici elaludt, de ugye ilyenkor vacsoráznom is kell, mert hát ennem kell, és az energia kell az éjszakai szoptatáshoz. Tippeket, tapasztalatokat várok, köszönöm!

2015. jún. 4. 21:39
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

a kalóriabevitel maradhat a jelenlegi,de az összetételt változtasd meg,több fehérje,több zöldség,kevesebb ch,esetleg több zsír a ch helyett.

magyarul egészségesebb étrend rendszeres étkezés.

az edzés amivel indíthatsz a has,alsó hát edzése,mert ez a terület gyengülhet el a 9 hónap alatt jelentősen és válhat sérülékennyé és szobakerékpár.

2015. jún. 4. 21:48
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ! Esetleg tudsz javasolni konkrét gyakorlatot is hasra, hátra?
2015. jún. 4. 22:09
 3/3 anonim ***** válasza:

plank 3x1p ha ez nehéz akkor magas plank úgy könnyebb,térdemelés 3x20,hasprés 3x25.

csípőemelés 3x50,homorítás 3x15.

hátra az invertált evezést kipróbálhatod.

2015. jún. 5. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!