Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Melyik a nekem való sport?

Melyik a nekem való sport?

Figyelt kérdés

16 éves fiú vagyok és rengeteg sportot kipróbáltam már, de egyik sem jött be igazán. Most van pár, ami tetszik, szerintetek melyik a nekem való? Magas vagyok de elég vékonyka és nincs valami jó erőnlétem sajnos. Gondoltam a vízilabdára de nem vagyok valami jó úszó, és túl harcias sem...meg gondoltam a szertornára, hátha kiizmosodnék, az tetszik. Meg a vívásra is gondoltam, csak belegondolva nem tudom, mennyire lehet tőle megizzadni, mint pl. a fociban.

Nem szeretem olyan nagyon a csapatsportokat. Ha van valakinek valami ötlete, kérem írjon!

Ui.: küzdősportok közül a karatét kipróbáltam már, de nem szeretnék ilyesmit sportolni. És kosaraztam, kéziztem, fociztam, teniszeztem, bokszoltam már.

Köszönöm a segítségeket!

2015. máj. 25. 17:36
 1/2 anonim ***** válasza:
én most a helyedben elnapolnám ezt a kérdést és kipróbálnék nyári vízi sportokat, szörf, kajak, kite szörf, wakeboard, amire van lehetőséged a közeledben, aztán majd "jövőre" iskolaévben számolva ráérsz azzal foglalkozni, mit sportolj...
2015. máj. 25. 17:56
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2015. máj. 25. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!