Formásabb akarok lenni! Mit tegyek ebben a helyzetben?
Vedd rá magad.
Ha tanulni sem szeretsz akkor hogy akarsz olyan munkát ami szakértelmet igényel?
a neten lehet rendelni egy csomó kapszulát, amit beveszel, és edzés nélkül 3-6 hét alatt magazin címlapra kívánkozó alkatod lesz...
sosem értettem, hogy ezek a hirdetések kinek szólnak, de így téged olvasva megvilágosodtam, szóval hajrá :P
Pont ugyanígy vagyok ezzel a mozgásos témával(csak kézizni nem utálok), bár nekem plusz nehézség hogy mégcsak vékony se vagyok. DE én úgy vettem rá magam a futásra hogy mindig húztam-halasztottam, aztán mindig belegondoltam, hogy amennyi időt gondolkozom annyi idő alatt már haza is értem volna. Hidd el csak elkezdeni nehéz, de aztán olyan jó érzés túl lenni rajta és tudni hogy végigcsináltad. Én még csak 1,5 km-et tudok futni(de úgy vagyok vele hogy valahol el kell kezdeni). Neked is azt ajánlom hogy először valakivel menj futni, mert az motivál ha valaki ott van veled, ekkor megtudod, hogy mennyit tudsz futni és aztán mehetsz egyedül és az elején még fuss ugyanannyit amennyit elsőre aztán, ha úgy érzed növelheted a távot.
Ja és szerintem felejtsd el ezeket a kapszulákat.
Sok sikert!
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!