Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért tetszik annyira minden...

Miért tetszik annyira minden férfinek, ha egy nőnek hatalmas segge van?

Figyelt kérdés
Nem, már nem is segg, kuffer.Értem én, hogy guggolás, meg nehéz munka volt, meg szép, feszes, formás...ÉS? Az én fenekem is formás, feszse, de nem hatalmas,hogy ha két kartámlás székbe kell beleülnöm akkor nem férek bele. Nekem sokkal jobban tetszik, ha egy nőnek feszes, formás, de nem feltűnően kiba.szott nagy a valoga. Miért undorodok én ezektől? Meg akkor még a facebook is tele van vele, hogy a magukat nőnek nevezett anyuciapucimegvetteakondibérletem lefotózza a seggét, és felteszi facebookra, amire persze a kiéhezett kanállatok adnak 200 like-ot. MIÉRT??? Élvezik ezt?
2015. máj. 24. 09:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
LOL! Hát igen, az általad felsorolt oldalak tipikusan azok, ami alapján fel lehet állítani a "minden férfi"-re igaz általánosságokat...
2015. máj. 24. 14:36
 12/15 aikiboxer ***** válasza:
Neked is lehetne "nagy" (normális) segged, ha rendesen edzenél.
2015. máj. 24. 15:04
 13/15 anonim ***** válasza:

Tudományosan bizonyított hogy egy olyan nővel akit megdugnának könnyebb bármit eladni mint egy szerethető feleséggel:)

Azért ilyenekkel reklámozzák a Fishing and Huntingot mert nem a nők a fő közönség. Pont ahogy autókat is ilyen nőkkel reklámoznak.

Hidd el te nőként nem néznél meg csak azért egy reklámot mert ,,azta milyen segge van ennek a modellnek'' viszont a férfiak ezt megteszik.

2015. máj. 24. 18:25
 14/15 anonim ***** válasza:

Személy szerint nekem se a nagy mell se a nagy fenék nem jön be.

Bár nem válaszoltam a kérdésedre, bocsánat :(

2015. máj. 24. 18:39
 15/15 anonim ***** válasza:
48%

Szerintem keress fel egy pszichológust. Ennyi felgyülemlett düh féken nem tartása egy ilyen piszlicsáré dolog miatt nem egészséges.

Most komolyan, kit érdekel, kinek mi tetszik, ha neked semmi közöd az illetőhöz?

2015. máj. 24. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!