Miért tetszik annyira minden férfinek, ha egy nőnek
hatalmas segge van?
Figyelt kérdés
Nem, már nem is segg, kuffer.Értem én, hogy guggolás, meg nehéz munka volt, meg szép, feszes, formás...ÉS? Az én fenekem is formás, feszse, de nem hatalmas,hogy ha két kartámlás székbe kell beleülnöm akkor nem férek bele. Nekem sokkal jobban tetszik, ha egy nőnek feszes, formás, de nem feltűnően kiba.szott nagy a valoga. Miért undorodok én ezektől? Meg akkor még a facebook is tele van vele, hogy a magukat nőnek nevezett anyuciapucimegvetteakondibérletem lefotózza a seggét, és felteszi facebookra, amire persze a kiéhezett kanállatok adnak 200 like-ot. MIÉRT??? Élvezik ezt?
Mi a probléma? Tudunk valamit segíteni? Itt a hosszú hétvége, mozdulj ki egy kicsit a gép elől, menj ki a szabadba sétálni egyet, ereszd ki a gőzt!
2015. máj. 24. 09:51
2/15 anonim válasza:
Szerintem ezt a kérdést inkább a szépség rovatba kellett volna kiírni.
Ott hidd el megválaszolták volna , neked tetsző módon.
2015. máj. 24. 10:01
3/15 anonim válasza:
Ok, már az alapfelvetés téves, onnantól pedig az egész.
Én a formás kicsi feneket szeretem, és inkább legyen lapos, mint nagy. Sok férfi így van ezzel, szóval ez a nagy segg mánia kb ugyanaz, mint a nagy mell, a férfiak egy része a nagyot szereti mások pedig nem. Ennyire egyszerű, keress olyat, akinek a tied jön be.
2015. máj. 24. 10:07
4/15 anonim válasza:
A 200 like-ot meg nem kell figyelembe venni... Nem tudom hány éves vagy, hogy még a like vadászat számít, de a férfiak egy része már csak ilyen nyálcsorgató, van egy eléggé elhízott nő ismerősöm, kirak magáról egy olyan képet, amin kirakta az árut az ablakba, rögtön kattognak a like-ok, jönnek a dicsérő hozzászólások, a valóságban viszont mivel kövér, ezért ezen férfiak 90%-a csak egyszer elkapná, vagy még azt sem...
2015. máj. 24. 10:09
5/15 A kérdező kommentje:
Ma már voltam futni, köszi. Nem az, hogy számít a lájkvadászat, csak zavar, hogy a magyar lányok szépsége arról szól, hogy kinek nagyobb a segge, melle. Undorító.
2015. máj. 24. 10:39
6/15 A kérdező kommentje:
Ha már itt tartunk, barátom is van, akinek tetszek. :D De aki azért válaszol, hogy szánalmasnak érezzem magam, az inkább ne írja le a véleményét
2015. máj. 24. 10:41
7/15 aikiboxer válasza:
Szóval ez evolúciós örökségünk. A gömbölyű fenék izgató egy férfinak. Teremtőnknél tiltakozz ez ellen. :)
A mellek is hasonló téma: mivel az ember két lábra egyenesedett fel, a nők már nem mutogatják "úgy" a popsijukat. A gömbölyűség élményét ezért a mellek nyújtják.
De ne aggódj, ez a legtöbb férfinál nem sorsdöntő kérdés, ha szeretsz valakit, nem ez számít.
2015. máj. 24. 11:28
8/15 anonim válasza:
szerintem is evolúciós okokra vezethető vissza... + én utálom, ha a csajom nem tudja tartani velem a tempót, márpedig hiába vagyok dagi, én mindig megyek... volt már kis girnyó csajom, aki jó volt, mert lehetett rakosgatni ide oda a súlya miatt :D de nem volt hajlandó velem sehová sem jönni, mert fárasztó...
2015. máj. 24. 12:49
9/15 Szergej55 válasza:
Most hadd kérdezzek valamit: neked van barátod, közben meg arra izgulsz, hogy a kövér nőismerőseid más férfiaktól mennyi "lájkot" kapnak a féjszbúúkon? Normális-e vagy? (Igen, így írva.)
2015. máj. 24. 12:49
10/15 A kérdező kommentje:
állj. kibeszélt itt arról, hogy az ismerőseim? nincsenek ilyen ismerőseim. csak nagyon sok fitness oldalon fent vagyok, mint követő, és ott látok ilyeneket. de bármelyik oldalon lehet ilyet találni, Tibi atya, Fishing and hunting, és még sorolhatnám a kedvenc oldalaimat, amiknek nagyrészét azért utáltam meg, mert máshogy nem tudnak lájkot gyűjteni, csak ilyenekkel. Végig lehet nézni a Fishing and hunting facebookos oldalát...Bikinis nő vízben, meztelen nő a parton, bikinis nagyseggű nő horgászbottal....stb. IDEGESÍT, ZAVAR, sajnálom...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!