Izomláz? Mivel lehet gyorsítani?
Figyelt kérdés
Fitness terembe jártam de abbahagytam pár hónapot, most ismét elkezdtem és eszméletlen izomláz van az alkarom és bicepszem közti hajlatban, 2 napja nem tudom felénél jobban kiegyenesíteni a karomat...nem lehet ezt valamivel orvosolni? nagyon fájdalmas és zavaró...
Még a többi testrészemen tűrhető ez (pl mell, hát)de itt nagyon rossz.
Egy másik kérdés: Igaz az hogy nem szabad sokszor izomlázam legyen? Állítólag káros, nekem viszont szinte minden kemény edzésem után izomláz van másnap.
Kérem a profikat, segítsenek ezen és aki nem biztos válaszába az írja oda. Köszi előre is :)
2010. febr. 25. 19:06
1/5 A kérdező kommentje:
Hallotam egy olyat is hogy rákell gyúrni az izomlázzra és elmúlik. Ebből mi igaz? félek nehogy begyulladjanak az izmaim vagy valami...
2010. febr. 25. 19:28
2/5 anonim válasza:
A hajlítóizmaid a hirtelen terheléstől megrövidültek, azaz görcsös állapotban vannak. Masszíroztasd ki. Ha jól csinálják, fájni fog.
3/5 A kérdező kommentje:
Kösyi már csak ay érdekelne hogy vajon ha rágyúrok mi történik, lehete valami gond belőle?
2010. febr. 26. 10:37
4/5 anonim válasza:
Pihentesd! Nem szabad rágyúrni!
Edzés utáni nyújtással sokat segítenél rajta!
5/5 A kérdező kommentje:
meg csak neis próbálgassam kiegyenesíteni? azt mondják probálgassam sokat.
2010. febr. 26. 17:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!