Futok napi 3,2 km-t hogy nőjön az állóképességem, de 65 kg vagyok és fogyni nem szeretnék. Mit tegyek?
A futás szálkásít, izmot is növeszt, és ideális testsúlyt érhetsz el vele, ha rendszeresen csinálod.
A futás mellett étkezz normálisan, és minden oké lesz.
A futás szálkásít??? Érdekes én ilyenről még nem hallottam.
A lényeg szerintem is az, hogy egyél rendesen, ha eddig nem futottál, egyél kicsivel többet és nem fogsz fogyni. Bár a 3,2 km-t állóképesség fejlesztésre kevésnek tartom, inkább lassabban de legalább 5-öt, de akár 10-et kéne.
Azért futok 3.2 km-t, mert kb. 1 hónapja kezdtem és egyelőre ennyit bírok, de ha azt mondjátok, akkor növelem a távot.
A válaszokat köszönöm.
ma 18:35:
Második hozzászóló vagyok.
A futóknak két okból izmosak, illetve tűnnek annak. Egyrészt erősítenek is mellette, másrészt pedig minimális rajtuk a zsír így látszik az izom. A hosszútávfutók azért nem nagyon izmosak általában.
Kérdezőnek:
Hát ha még nem megy több, akkor nem kell erőltetni, fokozatosan azért növelheted a távot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!