A ritmikus gimnasztikázás a verseny tánc vagy a lovaglás a nehezebb/komplikáltabb/összetettebb?
de lovaglásnál meg egy másik élőlényben kell bíznod...
és egyszerre rengeteg mindenre koncentrálni...
te valamelyik sportot csinálod?
Lovaglás... Tessék itt egy link: [link]
Látsz itt valahol rg-t? Vagy táncot? Nem csak lovaglást... Rg-sztem meg táncoltam is meg sielek is (!!!), de olyan nehéz sporttal mint a lovaglás még nem találkoztam. Írj, ha kíváncsi vagy valamire ;)
Előző vagyok:
Hát meg igen, ahogy montad kedves kérdező a lovaglásban egy másik KISZÁMÍTHATATLAN, IJEDŐS állatban kell megbíznod. És ez nem egyszerű ki kell alapítani egy kapcsolatot egy szabad lélekkel (akinek nyílván csak a lelke szabad vagy más esetben nem csak az). Minden sportnak megvan a maga nehézsége.
Focisoknak kimegy a bokájuk.
Táncosok megeröltetik a lábukat.
Gimnasztikázók eltörik a csontjaikat.
Atlétizálok: meghúzódnak az izmaik.
És lovasok: ezt nehéz elmondani, mert a lovasok egy teljesen más világban élnek, amit senki sem ért meg. Nap közben a lovasok több mint 1,5 méterre élnek a talajtól, egy állaton aminek megvan a saját gondolata, ereje és teste. De a lovas nem egy hétköznapi ember és a ló nem egy hétköznapi állat. A lovasok tegy barátot találnak ebben az erőteljes élőlényben. Mi lovasok és a mi barátaink eltörjük a csontjainkat, megeröltetjük a lábainkat és meghúzódnak az izmaink. De ezek felett KOCKÁZTATJUK AZ ÉLETÜNKET!!! De tudjuk, hogy ez a szenvedély mindig az ereinkben fog folyni. És ezért vagyunk büszkék arra, hogy azt mondhatjuk: lovasok vagyunk.
Írj, ha kérdésed van!
Még mindig előző vagyok:
Mi lovasok nem úgy tekintünk a lóra mint egy állat, hanem, mint egy barátra. És tudjuk, hogy a mi barátunk velünk lesz a végig. És tudjuk, hogy minden ló külön egyéniség. Nincs két ugyanolyan ló. És a lovaglás borzasztóan nehéz sport nem csak ezek miatt amit leírtam, hanem fizikailag is. Egyszerre írtó sok dologra kell figyelni. Nem csak magadra (mint minden más sportágban) hanem a lóra is! Az még nem lovaglás, ha futószáron körbe- körbe ügetsz. Az lovaglás ha már minimum szabadon vágtázon vagy esetleg már versenyszerűen ugratsz vagy díjlovagolsz vagy akármi mást csinálsz (díjugratásn nem 80 cm-t értek...). Lássuk be: meggyőztelek! ;)
Előző vagyok még mindig.
És nem mindenki képes arra, hogy teljesen rábízza magát egy olyan több mint 600 kilós állatra aki bármikor megölhet a saját tesével
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!