Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 13 éves vagyok. Tudnám verseny...

13 éves vagyok. Tudnám versenyszerüen üzni a lovaglást?

Figyelt kérdés
Mielött a sok okos belekötne abba hogyan írok, telóról vagyok és hosszú ö,ü betüt nem ír.

2014. dec. 18. 14:01
 1/3 anonim ***** válasza:

nem akarok kiábrándító lenni, de szerintem ez csak pénz kérdése.

anno én is iszonyúan szerettem volna, de sajnos heti 2 edzés is hihetetlen pénz, és az gyakorlatilag a minimum minimuma...sőt, igazából aki eredményes, annak saját lova van, mivel a szimpla összecsiszolódáson kívül nagyságrenddekkel növeli a teljesítményed az érzelmi kötődés.

ha van rá lehetőséged, akkor viszont ne hagyd ki :) biztosan csodálatos élményekben lesz része, csak hajrá!

2014. dec. 18. 15:08
 2/3 anonim válasza:
Ha a szüleid tudják neked finanszírozni, akkor természetesen mindent lehet. Nem kevés pénz ez a lovas szakma..:)
2014. dec. 31. 21:30
 3/3 anonim válasza:
Ezt ennyiből nem lehet tudni. Nem mindenkinek valóva versenyzés. És mielőtt valaki előállna azzal h dehogynem, mindenki képes rá, jelezném h én díjugratásban versenyzek, sőt lótartó is vagyok, úgyhogy tudom h miről beszélek. Persze egyet kell értenem az előttem szólokkal, a lovaglás igencsak költséges és ha nincs saját lovad valószínűleg nem tudod sokra vinni versenyzés terén. És amint már említettem ez nem váló mindenkinek. Rengeteg edzéssel és korán keléssel jár. Ha messzebb van a verseny helyszíne akkor van h 5 elött kell kelni, és még így is egy nagy rohanás az egész. Egy hihetetlen élmény, de csak kitartással és rengeteg alázattal lehetsz sikeres. Mint mindennek, ennek is meg van a maga ára és most nem csak a pénzről beszélek.
2015. ápr. 18. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!