Milyen biciklit válasszak?
teleszkóposat :D
mert az tök fasza :D
egyébként mebész gey boltba és az eladó segít mindenben
attól függ mennyit költenél rá
Ne teleszkóposat, mert az vagy nagyon drága, vagy nagyon szemét. Ugyanis a rendes teleszkó drágább, mint egy olcsó bicikli.
A válasz, hogy ne menj nagyáruházba, hanem menj be bármilyen kerékpárszaküzletbe, ott ugyanis értenek hozzá. Megkérdezik, mik az igényeid, mennyit tudsz rászánni, és ahhoz képest a legjobbat fogják adni.
Tescóba, ilyen helyre nem szabad menni.
Bármilyet is veszel, azt tanácsolni tudom hogy vagy gyárilag, vagy utólag legyen legalább a hátsó megerősített felni, én alapból nehéz vagyok(te meg a kisfiadat vinnéd magadon kívül), ezért mikor még nem ilyenem volt gyakran tört a küllő.
Tesco/metro/stb. bringákat nem ajánlom, régen szüleim ilyet vettek nekem és többet volt javítónál, mint amennyit használni tudtam. A mostani bicajomat kerékpár boltban vettem 55 ezerért, Merida márkájú, tracking, semmi baj nincs vele, 7. éve használom, voltam vele 1100 km-es túrán is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!