Mayweather jogosan nyert Pacquiaó ellen?
A Pénzröl szol az egész,kár hogy a szorakoztatás csak a második :(
""Évszázad meccse"" -Ilyen megnevezéssel könnyü eladni a jegyeket(+nevek)
Utolsó!
Nem fogadtam de Packman-nek szurkoltam.
Egyébként most közvetítette a sport 1 az ismétlést és szerintem Paquiao ugyan nem sokkal de jobb volt Mayweather-nél.
Neki kellett volna nyernie.
Ezzel a meccsel az MMA nyert. Szar volt. A profi box állatorvosi lova. Egymásnak engedtek két legendás ökölvívót nyugdíj elött, és ez az évszázad meccse? Ugyanmár. Ez egy bobb sapp, kunkli tivadar meccs volt, csak a pénzről szólt. Ennek a meccsnek legalább éve kellett volna megtörténnie.
teljesen lényegtelen, ki nyert, a lényeg hogy jó sok pénzért bunyóztak, mindkettő karrierje a végén még kaszált egy nagyot.
Pacman-nak a feladata az volt, hogy May-t kimozdítsa a komfortzónájából. Ez neki nem sikerült. Floyd teljesen leiskolázta a ringben Manny-t. Floyd meg sem erőltette magát tulajdonképpen ő jól érezte magát a ringben, eljátszogatott Pacman-nal, mint egy nagy tapasztalattal rendelkező veterán bunyós a kis kezdő gyerekkel egy hétköznapi edzésen. Ezért volt unalmas a mérkőzés, mert Floyd sok energiát nem rakott bele a meccsbe, Pacman meg nem tudott mit kezdeni May-jel, pedig ez lett volna a feladata. Manny-nek nem volt sütnivalója ahhoz, hogy megoldja ezt a problémát.
Utoljára, aki meg tudta szorongatni May-t, az Zab Judah volt, na, az lehetett volna az évszázad mérkőzése, csak az nem kapott ekkora hírverést, hypolást. Nekem tetszett, ahogy Mayweather elszórakozott a ringben, de ez csak annak szórakoztató, aki bokszolt legalább 4-5 évet, és van egy kis versenytapasztalata. Egyébként tényleg nem volt közönségbarát meccs, szerencsére nem keltem fel ezért a meccsért, valahol sejtettem, hogy teljesen egyoldalú mérkőzés lesz, az is meglepett, hogy Pac nálam 3 menetet el tudott vinni. 5 évvel ezelőtt látványosabb, szorosabb mérkőzés lett volna, de ez most így alakult. Manny már nincsen olyan formában, ráadásul ő box mellett üzletembereskedik, politizál, és zenél, egész évben edz kb. 6 hónapot. May egész évben minimum 11 hónapot edz, állandóan edzésben van, meg is látszott ez szombaton.
Aki meg azt mondja, hogy Manny nyerte ezt a mérkőzést, az nem is ehhez a sportághoz. De egyébként tudom, szombat óta most már a 10.000.000 boxszakértő országa is vagyunk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!