Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Tapasztalt futók, ti hogy...

Tapasztalt futók, ti hogy kezdtétek?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok pocsék állóképességgel. 600m után már nem bírok futni, annyira fáradok és ezen mindenképpen akarok javítani, mert októberben egy 60km-es elég kemény túrán szeretnék részt venni. Ti hogy kezdtétek a futást? Mennyire milyen állóképességetek volt az elején és most milyen? Mennyi ideje futtok? Kérlek adjatok pár tippet is az állóképességem javításában és a korotokat is tüntessétek fel.

2015. máj. 2. 16:29
 1/3 anonim ***** válasza:
Kezdésnek 3,5-4,5 km. Ha ez megy akkor ismételd meg u.azt a távot, tehát 2x3,5=7km. Ha ez megy többször akkor hosszabb távon bármerre 10-15km. 10 km felett számít majd igazán a kitartásod/állóképességed. Ha sikerül lefutnod 20 perc alatt 4km-t az egész jó. Én így kezdtem el..
2015. máj. 2. 18:10
 2/3 anonim válasza:
Ha ilyen gyorsan kifulladsz, akkor ez elején érdemesebb hosszabb sétákat tenned, majd kocognod. A lényeg, hogy ne fuss gyorsan, hanem inkább lassan, egyenletesen, fokozatosan növelve a távokat.
2015. máj. 2. 20:11
 3/3 anonim válasza:

Az első futásom 3000méter 30 perc alatt. Tehát, inkább kocogtam

Naponta futok 3500méter mostmár 20perc alatt van meg.

17/L

2015. máj. 3. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!