Tapasztalt futók, ti hogy kezdtétek?
Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok pocsék állóképességgel. 600m után már nem bírok futni, annyira fáradok és ezen mindenképpen akarok javítani, mert októberben egy 60km-es elég kemény túrán szeretnék részt venni. Ti hogy kezdtétek a futást? Mennyire milyen állóképességetek volt az elején és most milyen? Mennyi ideje futtok? Kérlek adjatok pár tippet is az állóképességem javításában és a korotokat is tüntessétek fel.2015. máj. 2. 16:29
1/3 anonim válasza:
Kezdésnek 3,5-4,5 km. Ha ez megy akkor ismételd meg u.azt a távot, tehát 2x3,5=7km. Ha ez megy többször akkor hosszabb távon bármerre 10-15km. 10 km felett számít majd igazán a kitartásod/állóképességed. Ha sikerül lefutnod 20 perc alatt 4km-t az egész jó. Én így kezdtem el..
2/3 anonim válasza:
Ha ilyen gyorsan kifulladsz, akkor ez elején érdemesebb hosszabb sétákat tenned, majd kocognod. A lényeg, hogy ne fuss gyorsan, hanem inkább lassan, egyenletesen, fokozatosan növelve a távokat.
3/3 anonim válasza:
Az első futásom 3000méter 30 perc alatt. Tehát, inkább kocogtam
Naponta futok 3500méter mostmár 20perc alatt van meg.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!