P90x-el így is fogyhatok?
Az elmúlt pár év során eltunyultam, nem ettem megfelelően így 75 kgról mára 88 kg lettem! Régen elkezdtem már a P90x edzés programot de nem voltam valami kitartó, így csak pár hetet csináltam, bár akkor semmi feleslegem nem volt! :)
Szóval, rátérve a lényegre, ha most elkezdem, és végig csinálom, anélkül is fogyásnak indulhatok, ha a HOZZÁ TARTOZÓ táplálkozást elhanyagolom, és úgy mondd, odafigyelek az egészséges táplálkozásra! Szóval, nekem ezzel nem is igazán az a célom, hogy szép izmos legyek, hanem hogy az állóképességem nőjön, és persze a fogyás!
(Szerintem egy - 15 kg nem ártana)
Lényegében erre lennék kíváncsi, ha egészséges életmód mellett csinálom, beindulhat a fogyás, a napi kb. 1 órás intenzív testmozgástól?
Így van? Dehogy van így...
Ha nem tudod milyen alapanyagból mennyit eszel akkor egy zsákbamacska az egész, vagy kalória deficitben leszel és fogysz, vagy nem... Még az is lehet, hogy a több mozgástól javul az étvágyad és hiába eszel "egészséges" kajákat, többet eszel mint kellene és még hízol is... Nem szeretem % ban kifejezni, mert hülyeség, de ha ebből értesz, akkor 70-90%ban minden a kaján múlik... Még a bibliában sem hülyeségből van benne:
Az vagy amit megeszel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!