Mit sportoljak?
Régen jártam 5 évet ritmikus sportgimnasztikára, 6-7 évet úszni, de 5.-ben abbahagytam mindegyiket, talán mert elvesztettem az érdeklődésem.
Ennek ellenére még elég hajlékony vagyok. Sajnos nincs túl sok időm naponta 8-16-ig suliban vagyok. De úgy érzem kell a mozgás és szeretnék egy kicsit fogyni. Nem vagyok egy atlétikus alkat és a labdajátékokban se vagyok túl jó. Érd közelében lakom.
14l
Harcművészet: Hasznos,átmozgat,megmentheti az életed!
Vagy: https://www.youtube.com/watch?v=dqcqPhXMe3k Ezzel menő leszel a pasiknál.
Esetleg: [link] Ide jól jön az RSG múlt és megélhetést is jelenthet majd,akár nyári diákmunkaként.
Versenyszerűen, egyesületben ne sportolj!
De szabadidődben eljárhatsz úszni, kocogni, kerékpározni.
A szükséges testmozgás így is meg van; és magadnak osztod be, mikor mennyi testmozgásra van időd.
Plusz elkerülheted a versenysport világával kapcsolatos sötét dolgokat.
Köszönöm a válszokat...
Az elsőnek: nem igazán gondolkoztam el ezen így 14 évesen, de nem hiszem h a közeljövőben kívánok lőni és rúdtáncolni tanulni. A másodiktól meg megsem kérdem milyen sötét dolgokra gondolt.
De azért köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!