Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Érdemes járni konditerembe?...

Érdemes járni konditerembe? Mennyi egy belépő kb?

Figyelt kérdés
2010. febr. 21. 11:04
 1/3 anonim ***** válasza:

Attól függ hogy mit szeretnél elérni. Ha mondjuk strandszezonra szeretnéd magad kikupálni akkor igen. De csak akkor érdemes ha egy hónap után nem adod fel lévén hogy még nincs látványos növekedés. Tapasztalatom szerint 3 hónap mire már mások is észreveszik azt hogy csinálsz valamit és majd kapod a pozitív visszajelzéseket.

Szóval a lényeg a kitartás, a testépítés türelemsport.

Azt tudom hogy az ország keleti részén már 4-6e Ft-ért lehet venni havibérletet színvonalasabb konditermekbe, ennél olcsóbbról én nem tudok.

2010. febr. 21. 11:20
 2/3 anonim ***** válasza:
budapesten,azonbelül erzsébeten,ott a legnagyobb konditerem az országban elvileg:D ott én 5rongyért veszek minden honaba,heti 3szor mehetsz le,akkor viszotn annyit gyurhatsz amennyit akarsz
2010. febr. 22. 12:36
 3/3 anonim ***** válasza:

ha nem akarsz egészséges lenni és jól kinézni akkor feleslegesnek tartom az átlagosan 5000forintos havi bérletet .

a késöbbi egészségügyi kezelések ugyis többe lesznek.

a mozgás nagyon jó gyógyszer pl: csillagszületikes golden piramid vagymi szeretnék így kinézni 60 évesen

2010. ápr. 7. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!