Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mennyibe Kerül egy Edzői...

Mennyibe Kerül egy Edzői tanfolyam, hogy oktathassak Harcművészetet?

Figyelt kérdés
Wing Chun-t tanulok és hogy oktathassak kell egy Edzői tanfolyam. Mennyibe kerül egy ilyen tanfolyam?

2015. ápr. 16. 17:02
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha mester leszel oktathatsz, de ahhoz ha jól tudom legalább egy danosnak kell lenni.
2015. ápr. 16. 17:12
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kérdésed de nálunk nem danok vannak hanem fokozatok de értem mit írtál. :)
2015. ápr. 16. 17:13
 3/8 anonim ***** válasza:
Az OKJ-s sportedzői 2 kiló körül van és 1 éves.De nem ilyen lófa-sz csingcsung,hanem ökölvívó vagy kickbox edzői.Egy normális küzdősportedzőnél ez az alap.És nem feltétlen leányálom ám minden héten a tanfolyam alatt fullban sparringolni 15-20 éve boxoló emberkékkel,főleg csing csung alapokkal lehet felsülnél elég rendesen.Elég ha kiváltod a vállalkozóit,bérelsz egy helyet aztán várod a madarakat.
2015. ápr. 16. 20:01
 4/8 A kérdező kommentje:
És ha kiváltom a vállalkozóit lehet oktatni meg ha bérelek egy helyet?
2015. ápr. 17. 18:50
 5/8 anonim ***** válasza:
Hogy akarsz oktatni ha lószart se tudsz? Ezt magyarázd már el nekem. Mert egy tanfolyamtól senki se lesz mester!
2015. máj. 17. 14:48
 6/8 A kérdező kommentje:
Most te honnan tudod hogy semmit nem tudok? Te lehet nem de én igen de mindenki azt hisz amit akar! Meg amugy is megoldottam már...
2015. aug. 6. 01:30
 7/8 anonim ***** válasza:
Csak tőled mentsen meg az élet, hogy te légy a mesterem ha elkezdek harcművészetet tanulni!
2015. aug. 7. 08:09
 8/8 A kérdező kommentje:
te nagyon elvagy szálva magadtól... én a kérdésben nem írtam hogy kezdő vagyok hanem hogy sport edzői tanfolyam mennyibe kerűl ha oktatni akarok a másik meg az hogy az ilyen kommentekre nem vagyok kíváncsi, a harmadik pedig kit érdekel hogy jönnnél e hozzám vagy sem... voltam Samuel Kwoknál edzeni amugy tehát nem kellenek az ilyen kontár hozzá szólásaid meg engem nem érdekel ki mit gondol... akkor le írom neked, a Sport edzői tanfolyam ahoz kell hogy oktathassak ott nem harcot tanulok az egy papír ami fel jogosít engem hogy taníthassak... most egy sima testnevelőivel is lehet oktatni ha elsajátítod azt amit... meg lehet tapasztalatlan volt ez téren de már tudom hogy működik... a másik nem csing csung... de ti jártok 2 hónapot és eldöntitek mi a jó meg mi nem... 2 hónap alatt egy csecsemő se tanul meg járni... ez magyar ország gratulálok hozzá... és miért írtam kisbetűvel? mert egy férek lyuk ahol az emberek 98%-a férgek mint te is utolsó...
2015. dec. 9. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!