Akik otthon tornáznak csajok és videóra szoktatok ti melyikre?
Én is szeretnék napi szinten vagy legalább 2 naponta kb. 30 percet, de lehet többet is edzeni. Nagyon kezdő vagyok és nem a fogyás a cél, csak kicsit erősödni, formálódni meg egészségesnek lenni, mert sajna olyan munkát végzek amibe elég kevés a mozgás. főleg a lapos hasat, formás combot és feneket szeretnék.
Eddig Mile Szilvi videóira tornáztam
https://www.youtube.com/watch?v=g1Lz6eqB8Bo&list=PLyuIu9vD7U..
Kíváncsi vagyok ki mire szokott, linkelhetnétek párat, mert rengeteg van youtubeon, de nehéz választani. Nekem így könnyebb lenne, ha megy közbe egy videó és csinálja az edző is.
Szia!
Hasonló cipőben jártam, mint te. Shaun T edzését tudom neked ajánlani, a T25-öt. Napi 25 perc, hétfőtől péntekig kardió, szombat pihenőnap, vasárnap nyújtás.
Nézz utána neten, magyarul is sok cikk van fent szerintem. :)
Én kipróbáltam, igaz másfél hét után váltottam az Insanityre ami hosszabb és keményebb (szintén Shaun T edzésre), de technikailag a nulláról kezdtem és csak ajánlani tudom! :) Egy próbát megér, sok sikert.
Lapos hasad viszont csak edzéstől nem lesz, ahhoz enni is úgy kell. Formás feneked pedig nem kardiótól lesz, hanem kemény guggolásoktól. Ettől függetlenül ajánlom a T25-öt, veszíteni nem fogsz vele.
(A T25-ös válaszoló vagyok)
Tényleg nem erre való az "ugribugri", viszont azzal lehet fogyni (+étrend), hogy később ha majd izmot építesz szépen kerekedjenek a formáid. Szerintem egy átlagos alkatú embernél a kettő együtt elengedhetetlen. Csináld nyugodtan a kardiót, ha majd úgy érzed elég, kezdheted a komolyabb izomterhelést, amitől formád lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!