Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Görkorcsolyát szeretnék...

Görkorcsolyát szeretnék venni, egy pár jó tanács?

Figyelt kérdés

Hello mindenkinek, szóval szeretnék görkorcsolyát venni, de ezen a téren szinte semmit nem tudok, régen koriztam (6-7 éve), és az is vmi olcsó kori volt...Igazából mindent tudni szeretnék róla, milyen márka jó, mit kell figyelni(hallottam vmi ABEC-et, meg stb.), milyen terepre milyen jó, melyik ár jó (vagy minél drágább annál jobb?!), stb...szóval mindent..

16 éves,186cm, 70kg vagyok.

Köszi elöre is az értelmes válaszokat, és szeretném ha olyanok írnának, akiknek van türelmük segíteni:)

2015. ápr. 14. 17:21
 1/2 anonim ***** válasza:

ok, én segítek

99 óta van görkorim, én nyitottam az indexen a görkoris topikot, remélem ez elég referencia

merre laksz, miylen terepen akarsz korizni, inkább ugrálni, trükközni akarsz, vagy km-eket görkorizni?

üdv, Mike

2015. ápr. 15. 19:41
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi szépen, hát én Erdélyben lakom, de ez mind1 sztem....

Aszfalton szeretnék menni, inkább km-eket, nem trükközni.:)

Be linkelnéd az Index koris topikját, mert nem találtam meg.

Köszi.

2015. ápr. 15. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!