Milyen görkorcsolyát vegyek egy Rollerblade EVO 08W kori után? (kinőttem)
14 év után itt nincs olyan aki tanácsot tudna neked adni
kérdezd meg az index görkori fórumán
Na ugyanebben a "görkoriban" jártam nem rég. :D 15 éve korizok. Nekem is Rollerblade volt (fitnesz) és imádtam. Először gondold át, hogy tényleg fitnesz korit akarsz-e. 14 év után már lehet egy kicsit komolyabban is gondolkodni. Én urban/freeskate/slalom görkorit vettem, mert szélesebb a cipője, keményebbek a kerekei, így alkalmas ugrásokra és trükközésekre is. Azokat ugyan meg kell tanulni, de baromi szórakoztató és egyébként mindarra használható, amire egy fitnesz, árban is vannak nagyon jók. A fitnesz kori, amit felraktál, szuper sztem (ahogy látom árban is marha jó). Ha tetszik és kényelmes, vedd meg nyugodtan. A Rollerblade mellett még a Fila, K2, Powerslide is nyugodtan választható. (Seba-t itthon sajnos nem láttam.)
Én egyébként ezt néztem ki magamnak először:
(ezeknek általában mind van fékjük, ami felszerelhető, szóval fitnesz koriként is használható, de ott a lehetőség, ha később kedvet kapnál egy kis vagánykodáshoz, ugráláshoz. :) )
A minimum az ABEC 7 csapágy (alatta inkább ne is foglalkozz vele), Rollerblade esetén ez SG7, de többségüknek már SG9 van, ami tökéletes.
40 ezernél többet egyébként már nem is érdemes költeni egy fitnesz korira.
(Én végül a Rollerblade Twister 2013-as modelljét vettem meg. Nagyon állat!)
Ne kapkodd el a döntést, én is 2-3 hétig filóztam, melyik lenne a legalkalmasabb számomra.
Ebben a 2 üzletben jó korikat árulnak. Esetleg még a Fila-kat nézd meg, ha még nem döntöttél. A Fila korik a legjobbak közé tartoznak.
Majd írj, milyet választottál. Kíváncsi vagyok. :)
Hát remélem segítettem valamicskét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!