Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miert kell ennyire leneznetek...

Miert kell ennyire leneznetek a karatet?!

Figyelt kérdés
Sok helyen olyanokat lattam,hogy a karatesok b*zik, es hogy senki ellen nem tudjak megvedeni magukat etc.Miert allitjatok ezeket,ha nem ertetek hozza?

2015. ápr. 13. 16:29
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%

Azért mert itt a gyk-án ugyan az a ember 3 másik profillal igazolja magát hogy az a legjobb amit ö tanul. A karatéval semmi baj nincs, a baj a magyar sportal van harcmüvészetel oktatás rendszerrel van.

Most lehet mondani hogy egy boxolo szét üt egy karatést, de ha én azt feltételezném hogy az egyik magyar nagy box csilagunkat szét verete egy jöt ment kung fu-s akkor én ertnek lennék.

2015. ápr. 13. 17:51
 2/29 aikiboxer ***** válasza:

Senki nem mondta, hogy a karatésok bvzik, sem azt h nem tudnák senki ellen megvédeni magukat.

Csak azt, hogy az európai ökölvívás sokkal hatékonyabb mozgáskultúra és az edzésmódszertana is jóval fejlettebb. Ettől még a karate nem rossz, csak kevésbé jó annál, mint ami jobb.

A boxtermek tele vannak ex-karatésokkal, míg a karate dojókban nem találsz egy ex-boxolót sem.

Hát ezért.

2015. ápr. 13. 20:15
 3/29 anonim ***** válasza:
Hát pedig vannak én 3 évet boxoltam a vasasba utána váltottam thai-boxra ,és mellette karatézok is, és haverom aki annak idején át csábitott thai-boxra 10 éves boxoloi multal rendekezett. Egyáltalán nem rendelkezik semivel a magyar box, elve a 10-12 unciás kesztyü egy teljesen irális védés ad és alakit ki az emberben. Amikor 20 évesen azt mondja neked a box edzöd hogy ko értékü jobb egyenesed van és ős tehtség vagy utána le mész egy thai-box edésre simán szét térdelik a fejed, vagy egy karatés bele vág a földbe utána rád tapos, rájösz hogy a box anyira volt jó hogy meg tanuljak ütni meg legyen álóképeségem semmi másra nem jó
2015. ápr. 13. 21:17
 4/29 aikiboxer ***** válasza:
Ez a te egyéni történeted (amúgy én is jártam kicsit a vasasba és nem volt a legjobb a boxedzés), nyilván az egyéni képességeken is sok múlik.
2015. ápr. 13. 21:51
 5/29 anonim ***** válasza:
Pedig a karate jó. Titkos edzőtermekben a New York utcáin képzik a Yakuza tagokat. Ősi szabályok szerint harcolnak mocskos technikákkal és tiltott ütésekkel. Élesek, mint a 2 perces Catana és hasítanak a szélben, mint a sárkány a kínai újévkor. Ők uralják Bronxot, még 50Cent is elmenekült miattuk LA-be.
2015. ápr. 13. 22:15
 6/29 anonim ***** válasza:

Aikibixer

Én is ugyan azt tudom mondani amit te, te egyéni véleményed hogy jobb a boksz mint a karate. ugyan ugy vannak volt bokszolok karatéban.

És fére értés senki ne esék én nem tartom magam karatésnak, nem hiszek se a budoba se a zenbe söt még azt a fogalmat is tévesnek tartom hogy harc müvészet.

2015. ápr. 13. 23:19
 7/29 A kérdező kommentje:

De azert kivancsi lennek a bokszolo mire menne a tobb kilos kesztyuje nelkul...

Szerintem nem a karateval van a gond,hanem a magyar oktatassal,mert mindenki a versenyekre hajt meg a hirnevre es alig van tradicionalis egyesulet.Meg mostanaba nem japanoknal vizsgaznak es csak ugy szorjak azneuropaiak a danokat.

Amugy a karatehoz kitartas kell,mert legalabb kell 5-6 ev,mire jol fogunk tudni,tudjatok nehez raerezni.

2015. ápr. 14. 16:13
 8/29 anonim ***** válasza:
Jól mondod, de az tény hogy sok rossz mester van Magyar országon aki csak a pénzre hajt, ezért fikázák a karatét, pedig vannak jók is.
2015. ápr. 14. 18:04
 9/29 A kérdező kommentje:
Igen,igen.Ajj nagyon zavaro ez.Valamit tenni kellene.Tok szar,a varosban van 4 dojo,abbol 3 versenykarates...es raadasul rohadt nagykepuek.Ezt annyira utalom.De emberek,ez nem karate,ez csak karatenak nevezett valami.Zavaro.
2015. ápr. 14. 20:58
 10/29 anonim ***** válasza:
70%
Kérdező, a karatésok mind melegek, a boxolók megölik őket! Na császtok, mennyetek imádkozni a japán jézushoz!
2015. ápr. 18. 15:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!