Flabéloszal kapcsolatos?
sziasztok, köszönöm a válaszokat, nem tudom hogy egyesek miért ilyen "pofátlanul" illetve "önzőül" válaszolnak, miközben és csak normálisan fel tettem egy kérdést, már nem azért de lemerem fogadni hogy közzülettek 90 % még ki sem próbálta, a másik meg hogy van aki hiába használja meg még edz mellette hogy ha otthon meg úgy eszik mint egy DISZNÓ!!!!
Szép napot nektek :)
Majd hogy ha ti is érdeklődnétek valamiről majd én is a mosógépet ajánlom nektek!!! :)
Pofátlanul? ÖNZŐÜL? Milyen egy önző válasz?
Idézd már légyszíves, melyik válaszokkal van problémád s mégis miért.
Abban egyetértek, hogy a többségünk nem próbálta. Mivel itt gyakorikérdéseken sport rovatban elég sok komoly edzést végző válaszoló van, így nem a hájrezegtető gépet használó kategória vagyunk, úgy általában. Fogyi rovatban esélyesebb olyanokat találni, akik ilyet tényleg képesek edzésnek nevezni és kipróbálni.
De ettől függetlenül, akár próbálta az ember akár nem:
Az edzés alap szinten ott kezdődik, hogy erősítő edzés teljes testre + valami kardió.
Egyszerűen nincsen szó túlárazott flabelosz gépről :D
1. nem csak a mosógépeket írtuk, régi Ikarus buszokat is említettük.
2. normális válaszokat kaptál, de az élet értelmetlen humor nélkül. Sokat értél az iskoláddal, ha humorérzéked nincs a többi emberrel szemben :)
3. Igazi válaszokat írtunk amikből kiderül, hogy egy nevetséges kamu a rezgetőgép, az igazi edzések nem ezzel kezdődnek. Ha olyanok válaszára vagy kíváncsi, akik sikertelenek edzésben, fogyásban.. ebben a témában, akkor kérd el Montez kolléganőinek elérhetőségét vagy konzultálj nálad kövérebb nőkkel, ők pozitívan fognak vélekedni a flabéloszról, mondjuk pont ezért sikertelenek és zsírosak.
Így is meg lehet közelíteni a dolgot, akkor fogyókúra rovat vagy Montez kolléganői.. de inkább az utóbbi, mert néhányan a fogyi rovatban is szoktunk válaszolni, és részünkről sajnos ott ugyan ilyen értelmetlen lesz edzésként a flabelosz.
DE ott már jöhet olyan válasz is, hogy valaki 3 dekát hízott/fogyott vele, de tök jó ahogy a zsírpárnáit rezegteti, és hisz benne hogy majd le fog fogyni, ettől.
Egyébként én is ismerek olyat (olyanokat) akik elmentek ilyen edzésre, nyilván híztak mellette mert az étrendjük olyan volt.. nem írok életmódot, mert az életmód az legalább étkezés+edzés, a flabelosz viszont nem számít edzésnek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!