Aki jár boxra milyen sűrűn tapasztal sérüléseket?
1-es válaszoló, te aztán tényleg hitelesen tudsz nyilatkozni az egészről.
Én jártam boxolni kb 1 évig.Igazából kezdő szinten még nem olyan gyakoriak a sérülések, mert nem állítanak össze vadállattal, vagy vigyáznak rád.Fülben porctörés, kisebb zúzódás, foltok lehetnek, ha betalál egy testütés, de ha te most kezdenél el bunyózni, akkor nem kell tartanod attól hogy hamar leamortizálódsz.Véletlenek pedig mindig becsúsznak.Ha már kesztyűzöl is, akkor lehet hogy akkorát kapsz hogy eltörik az orrod, ha már komolyabban nyomod, de az is lehet hogy évekig megúszod orrtörés nélkül.Ez csupán a véletlen műve.De ez ne tartson vissza téged attól hogy elkezdj egy ilyen szép sportot.
Szerintem ahhoz képest, hogy milyen jó készségeket fejleszt a box, egyáltalán nagyon elhanyagolható a sérülések kockázata. Nyilván minimális kockázat nélkül senki sem fog megtanulni verekedni.
De ekkora kockázata még a zumbának is van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!