Hogyan vannak a versenytánc "szintek"?
Azt tudom, hogy van hobby meg talán a b c d szint.
de ezeket, hogy lehet elérni, mit kell csinálni pl. egy hobbisnak, hogy D-s legyen?
Előre is köszönöm mindenkinek!
Szia:)én már ezt 7 éve üzöm tehát tudok válaszolni :)
hobbiban kezded..átmenni ugy tudsz D-be ha a tanároddal megbeszéled h csinááljon versenykönyvet.HA meg van elkell mennetek egy sportorvoshoz aki megvizsgál alkalmas vagy e a komolyabb sportoláshoz.Kategoriás versenyeken már mindig kell vinni a versenykönyvet mert oda irják be a pontot a versenyt és hoy mennyi pontot kaptál :) A pontok pedig ugy vannak hogy ha pl 12 ember nevez és első leszel akkor kapsz 11 pontot és ha összegyüllik a kötelező 15 verseny és a 200 pont akkor mehetsz át C-be..ott annyival jobb hogy már lehet csillogós a ruci(MTASZ versenyszabályzat,www.mtasz.hu)Utána megint szerzed a pontokat összegyülik jön a B utána összegyülik a pont jön az A utána már csak 100 pont kell hogy átmenj az S-be(sonder=profi táncos) Örülök hogy segithettem:) puszi
Köszi!
Még az érdekelne, hogy egy versenyen kb. hány ember szokott versenyezni, mert az a 200 pont nekem nagyon sok :S
és hogy ez páronként vagy emberenként számolják pl: 6 pár : te leszel az első: az 10 vagy 5 pont?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!