Ilyen fenék formát el lehet érni csak edzéssel?
Úgy értem hogy súlyzós edzéssel ( és az kb hány kilós legyen ? ) és megfelelő táplálkozással ( de a fehérjeporok nélkül )?
Sok a tévhit. Van akinek elérhető szarabb étrenddel is. Van akinek meg 100%-os étrenddel 20 év edzéssel sem. Genetika, hogy ki mit érhet el. Nem mindegy, milyen az alapforma.
A fehérjeporok is csak tápanyagok. Attól mert nem iszol protein turmixot, még be lehet vinni az elegendő fehérjét jó étrenddel.
Akkora súlyokkal kell edzeni, amivel éppen megy a 8-12 ismétlés sorozatonként. Értelemszerűen ez gyakorlatonként változik. Nem mindegy, hogy bicepszezel vagy pl guggolsz.
Olvass még sokat: sárga kapszula pdf. Keress rá, olvasd el a kis könyvecskét, mert így még sok az üres folt nálad.
Köszönöm a segítséget! :)
Hát az alapformám 168 cm vagyok és 50 kiló ami van rajtam kis felesleg az pont a fenék részen.
Le is töltöttem a könyvet még ma neki állok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!