Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ilyen fenék formát el lehet...

Ilyen fenék formát el lehet érni csak edzéssel?

Figyelt kérdés

[link]

Úgy értem hogy súlyzós edzéssel ( és az kb hány kilós legyen ? ) és megfelelő táplálkozással ( de a fehérjeporok nélkül )?

2015. márc. 26. 18:21
 1/3 anonim ***** válasza:
73%

Sok a tévhit. Van akinek elérhető szarabb étrenddel is. Van akinek meg 100%-os étrenddel 20 év edzéssel sem. Genetika, hogy ki mit érhet el. Nem mindegy, milyen az alapforma.

A fehérjeporok is csak tápanyagok. Attól mert nem iszol protein turmixot, még be lehet vinni az elegendő fehérjét jó étrenddel.

Akkora súlyokkal kell edzeni, amivel éppen megy a 8-12 ismétlés sorozatonként. Értelemszerűen ez gyakorlatonként változik. Nem mindegy, hogy bicepszezel vagy pl guggolsz.

Olvass még sokat: sárga kapszula pdf. Keress rá, olvasd el a kis könyvecskét, mert így még sok az üres folt nálad.

2015. márc. 26. 18:34
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget! :)

Hát az alapformám 168 cm vagyok és 50 kiló ami van rajtam kis felesleg az pont a fenék részen.

Le is töltöttem a könyvet még ma neki állok!

2015. márc. 28. 21:00
 3/3 anonim ***** válasza:
Szívesen és sok sikert! :)
2015. márc. 29. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!