Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miben fussak áprilisban?

Miben fussak áprilisban?

Figyelt kérdés
Sziasztok április elején szeretnék elkezdeni futni! Miben fussak? A futócipő és a futópóló már megvan de futónadrágot nem vettem,mert nem tetszik... vagy még melegen kell öltözni? Nem elég a rövid nadrág?

2015. márc. 22. 13:29
1 2
 11/13 anonim válasza:

Elég lesz a rövidnaci,én majd akarok venni egyet lassan,mert nem akarom,hogy kiszakadjon a lábam közt, szóval ha nem olyan anyagúd van és picit összeér a combod,arra még áldozz. :D

A cipő amúgy a legfontosabb tényleg, ahogy a fentiek is írták.

Nekem deichmannos van,olyan nike freerun-ra hajaz,nagyon kényelmes, 6ezer volt, de gyerek méret ,azért volt ilyen jó árban :D meg én futópályán futok.

És hosszú ujjú futó felsőm van, szerintem ha áprilisban megyek és estefele,akkor én még abban futok,hogy ne fázzak meg oda illetve hazafele,mert én kicsit utazok a pályáig.

Ha te otthonról indulsz és hazáig isbfutsz,póló bőven elég lesz.

2015. márc. 22. 19:42
 12/13 anonim válasza:
Az április kicsit szeszélyes még a pólós futáshoz szerintem. Pár éve futok már télen is nyáron is. Alulra vegyél egy aláöltözőt van hosszú és rövid-ujjú a lényege hogy az izzadságot vezesse el ne maradjon vizes a tested erre egy futófelső ami vékonyabb.Én három félét használok téli őszi és egy nagyon vékony.Ilyenkor kell még a dzseki is a szél és eső ellen az se árt. Túl se öltözz ill csak úgy ha tudsz levenni. Nekem zsebes dzsekim van abba lehet rakni.Én nyárig hosszúnadrágban futok. A cipőre ne sajnáld a pénzt,ha terepfutó cipőt vettél az aszfalton nem tapad olyan jól és gyorsabban kopik.
2015. márc. 23. 06:13
 13/13 Bakelmen válasza:

Szia! Én egy Nike 3/4-es futónadrágot vettem és nekem nagyon kényelmes. Amúgy lehet ennyit nem szánnál rá, de most akciós itt: [link]

Üdv!

2018. júl. 31. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!