Hogy fussak ha asztmás vagyok?
Óvatossan.Nemértek hozzá,de gondolom fokozatossan kellene.Elöször séta,gyors séta,séta+kocogás felváltva,kocogás,futás
ÉN Nemvagyok Asztmás!Én igy próbálnám...
#2/2
Köszönöm a hasznos válaszodat...ezzel sokat segítettél..
De az előző válaszolónak köszönöm a tippet.
#2-nak..biztos azért mondták nekem a kórházban is hogy ad1-az asztmások többsége bírják a futást,(én pont nem) ad2-ráedzéssel elmúlik.
Nem akarok vitatkozni és már azt is értékelem hogy egyáltalán akad valaki aki válaszol nekem..De ajánlatokra, tippekre lennék kíváncsi..Amúgy alapból bele is írtam ezeket a kérdésbe..tehát tudom hogy az egészségem nem fog romlani..pont ezért akarom elkezdeni a futást..Szóval értékelem a válaszod, de tippeket, illetve segítseget szeretnék kérni...
Nyugi...
Jómagam születésemtől fogva asztmás vagyok és nekem már gondolhatod mennyire elegem lett belőle...
A lényeg hogy szépen fokozatosan növeld a futás időtartamát addig ameddig bírod komolyabb fájdalom nélkül :)
Én személyesen a parkour sportot kezdtem el űzni kb 2 hónapja, legalábbis kezdtem felkészíteni a testem.
Eleinte még sima sajáttestsújos edzéstől is kidőltem, de 1 hónap után már sokkal jobban bírtam és már el is kezdtem futni...
Szóval a lényeg hogy tényleg fokozatosan és majd úgy is érzed mikor mennyit bírsz.
Csak annyit mondanék hogy kezd el!! :D Jobb lesz!
Agro77
Nekem is tetszik az a sport ha lehet annak nevezni. Csak itt a környékemen én nem tudok olyat tanulni max magamtól gyakorolgatni.Mindenesetre köszönöm a válaszod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!