Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A fogyás témában kérek segítsé...

A fogyás témában kérek segítséget hogyon kezdjem el?

Figyelt kérdés

Sziasztok!!!

12éves lány vagyok 150 cm és 48 kg !! Arcról és combról szeretnék fogyni!!

Előre is köszönöm a normális válaszokat

2015. márc. 21. 21:42
 1/6 anonim válasza:
12 évesen nem kéne fogyózni egyrészt, másrészt meg ha jobban akarsz kinézni, akkor inkább sportolj, és ne egyél össze vissza mindent!!
2015. márc. 21. 21:48
 2/6 anonim ***** válasza:
Egyél kicsit kevesebb szénhidrátot és sportolj. Olyan nincs, hogy innen vagy onnan szeretnél fogyni. Nem lehet irányítani, hogy honnan fogyj. Ez mindenkinél genetikailag kódolt.
2015. márc. 21. 21:55
 3/6 A kérdező kommentje:
ennél kevesebbet már nem lehet alig eszek meglátom az ételt és rosszul vagyok és majdnem minden nap futok 1 órát
2015. márc. 21. 22:00
 4/6 A kérdező kommentje:
És igen a Szénidráttal van a gond
2015. márc. 21. 22:02
 5/6 anonim ***** válasza:

Hát először is ne úgy, hogy nem eszel. Azzal csak ártasz magadnak. Nem tudom, hogy 1 órás futás alatt mit értesz, de ha egyben, akkor... háááát, a te korosztályod szervezete még nem bír túl sokat, nem biztos, hogy ez olyan jó ötlet. Egyébként valóban az szokott a hatásos fogyasztó lenni, ha hosszú ideig, de csak enyhén lihegtető tempóban tudsz futni. Nem árt mellé a kondizás sem. Guggolások, fekvőtámasz, ez meg az, erőnlétileg. Ahhoz meg aztán különösképpen enni kell. Fehérjedús cuccot. Utána, nem előtte. Ez persze nem azt jelenti, hogy előtte nem kell enni semmit.

És mivel valószínűleg nem vagy olyan sovány (bár ennyiből én még nem tudom megállapítani), ezért nem ártana úsznod is egy keveset, ha van rá lehetőséged. Az nem szedi szét a lábad.

Helyi fogyás tényleg nincsen, ebbe törődj bele. De ha tényleg zsíros vagy arcnál, akkor fogyni fogsz idővel onnan is. Jó is, hogy foglalkozol vele, mert ha még most fogysz le, akkor annak nem lesz maradandó emléke.

És kérdezz meg egy tesitanárt is erről, az NEM szégyen.

2015. márc. 22. 00:30
 6/6 A kérdező kommentje:
Oké köszönöm
2015. márc. 22. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!