Ellipszis trénerrel miért érzem úgy, hogy csak az elülső combizmaim és a vádlim dolgozik?
Nemrég szereztem be a gépet, amit a neten találtam erről az edzésről, az elolvastam, de szerintem mégis valamit rosszul csinálok. Úgy érzem, hogy csak az elülső combizmaim és a vádlim dolgoznak, meg picit érzem a hasizmaimat is. Ott van izomlázam, máshol nem, pedig pont a hátsóbbik felemről szeretném ledolgozni a felesleget.
Igyekszem egyenesen tartani magam, nem támaszkodok a kapaszkodóra, és a karokat is csak egyensúlyozásra használom, sőt, megpróbáltam kapaszkodás nélkül is, mintha futnék, mégsem jó valami.
Tegyem hátrébb a lábam, vagy előrébb? Tekerjek hátrafelé? Van valami oldal, ahol részletesebb instrukciókat lehet kapni, esetleg edzéstervet?
Pls hlp! Hatalmas a hátsóóóm, és ez így tarthatatlan! :-D
helyi zsírégetés nincs, nem attól fogsz fogyni valahonnan, mert megdolgoztatod azt a területet, hanem akkor, ha kalória mínuszban van az étrended.
az ellipszistrainer pedig egy aerob tartományú mozgásra tökéletes, de ne nevezzük már edzésnek :D
Anaerobot is lehet edzeni ellipszisen. De tényleg nem edzés, hanem csak egy gyakorlat. Edzés lenne ha stimulációt kapna a többi izomcsoport is, önmagukban a futás/ellipszis.. meg a hasonló korlátozott gyakorlatok semmit nem érnek.
Normális étkezési szokások nélkül végképp nem.
Én az ilyen paleo jellegű étrendeket tartom normálisnak fogyáshoz, egészséghez.
Köszi a válaszokat!
@1: De, lehet, hogy előrébb dőltem a kelleténél, ma megpróbáltam kicsit hátrébb dőlni, és jobb volt sokkal. Bár így úgy érzem, mintha hanyatt esnék, de ez most lényegtelen :-D
@2-3: Az étrendem jó lesz ilyen szempontból ;-) Nem paleo, de örülök, ha van időm egyáltalán valamit enni a kölkök mellett. Általában a megmaradt bébikaján élek, de zabásak, abból is kevés jut nekem :-D Pont aerob munka kell, ezzel sincsen gondom. Egyelőre a két szülés után, a leendő harmadik előtt szeretném magam helyre rángatni, úgyhogy a súlyzózás és anaerob munka még nem téma. Saját súllyal egyéb mozgás is megvan, csak ez a gép még új nekem, nem tudom még jól használni.
Gratulálok!
És mindez az ésszerű táplálkozással és az elliptikus trénerrel? tényleg?
Esküszöm akkor többet fogom használni a konditeremben. :)
Igen, úgy :-) Heti 7 nap edzés (4 intenzívebb erősítő, 3 lazább) és a kalóriabázis segítségével 1200-1500kcal napi kaja. + a napi 4 liter víz. Jah, és egyszer csaltam csak egy muffinnal ;-)
Mindez 5-6 hónap alatt levitte a nagyját, az utóbbi 3 hónapban nem nagyon tudtam edzeni, és kb 1800-2000kcal-t eszem,de nem valami nagyon reform módon :-s Sokat cipelwm a 10 kilós kölköt a hátamon, és amikor csak lehet, mozgatom az izmain ( nem ücsörgök szinte soha) Nagyon lassan,de még így is fogyok kb havi 20-30 dekát. A lényeg,hogy nem hízok vissza, ez zel elégedett vagyok ;-)
Használd az ellipszist bátran, csak ne 2-es fokozaton, 5km/órával. Ha meghajtod rendesen, lehet vele fogyni ;-) Nekem az tetszik benne, hogy olcsó kütyü (40-ért vettem használtan, de kb ezer év meg egy napig működni fog), könnyű használni, és számomra élvezetesebb,mint a fekvőtámaszozás. Szeretem,nekem bejött :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!