Milyen gyakorlatok léteznek fenék feszesytésére/kerekítésére?
Ugyan nem vagyok kövér, de a hátsóm löttyedt, a térdem/csípőm meg nem bírja a hosszas megerőltetést, az 50 guggolás egy nap nem pálya (sokszor kificamodott már mindkettő, orvosi ajánlat a kíméletes bánásmód). Létezik egyáltalán olyan gyakorlat, ami ANNYIRA nem terheli az ízületeket, és a fenék inkább alsóbb, comb felőli tájékát edzi?
Előre is köszönöm!
amíg nem erősödött meg az ízület,nem gyógyultál meg addig ne guggolj súllyal,csináld saját testsúllyal,heti 2x.
ez nevezhető kíméletesnek,de mégis hasznos.
az 50 ismétlés is hibás.
ha 20nál több megy belőle akkor érdemes nehezíteni.
csinálj kezdésnek 5x20 félguggolást.
5 félguggolás után már ég a térdem, 10nél többet egyszerre nem tudok. lehet sokkal kevesebbel is kezdeni? 5x5-el mondjuk? vagy az értelmetlen?
világéletemben ilyen gáz ízületeim voltak, ez nem egy gyógyuló állapot. eleve csípőficammal születtem... és azt még fokozta sok gyermekkori fura lépés, fél életem gipszben töltöttem, pedig egy csontom sem tört soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!