Kerek fenék vastag combok nélkül?
Figyelt kérdés
Magas és vékony fajta vagyok, viszont elkezdtem az életmódváltást, igaz csak 1 hete, és ég sok dolog van, ami nem tiszta (étkezés, mozgás, de folyamatosan tájékozódom) Viszont egy kérdésem lenne: azt tudom, hogy a kerek fenék az gugoggolás, kitörés súllyal. Viszont én a képeken csak olyan nőket látok, akiknek rettenet vékony a derekuk, (nagy) szép, kerek fenekük van, és vastag combjuk.. de mivel én genetikailag vékony vagyok (sokan gebének hívnak, és azt hiszik, hogy koplalok :D ) nem állna jól a vastag comb.. szóval ha kerek feneket akarok, azt csak így lehet elérni? :( hogy vastag legyen a comb? :( értem én, hogy az izom, de az az én testemen nagyon hülyén nézne ki.. :(2015. márc. 10. 19:31
1/5 anonim válasza:
akkor ne csak alsótestre edz és nem lesz ilyen problémád,mert arányosan fogsz fejlődni mindenhol, elkerülve ezt a besorolást is-
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__testepites__2902..
2/5 anonim válasza:
Na hát ez az ami számomra kerülendő. Kerek fenék és pálcika combok. Ez így nem játszik. Ha genetikailag vékony vagy, se a nagy fenéktől, se a nagy combtól nem kell félni. Szép izmos lesz, de nem fatörzs focilabdákkal. Te nem az a fajta vagy.
3/5 A kérdező kommentje:
2015. márc. 12. 21:00
5/5 A kérdező kommentje:
na, és ilyen a testalkatom, ilyesmit szeretnék elérni comb-vastagodás nélkül :D
2015. márc. 13. 08:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!