A lovaglás és a biciklizés jó együtt?
Figyelt kérdés
Minden nap 10km biciklizés + heti 3x 30 perc lovaglással 2 hónap alatt mennyit fogyhatok? Ezek mellé még rendes étrendem is van. 174cm vagyok és 65kg.2015. márc. 5. 16:34
1/4 anonim válasza:
10km biciklin az megfeszített tempóban talán ér valamit, de lovaglás közben, ne haragudj, de a ló nem égeti helyetted a kalóriákat, ennyi erővel motorozhatnál is...
2/4 anonim válasza:
Utolso latszik hogy meg nem lovagoltal! A lovaglás ha nem futoszaron rotyogsz es van egy jo edzid akkor nagyon durván el tud fárasztani foleg a két izmot es a comb izmot. Én es fel orat szoktam lovagolni rendes edzővel néha dijlovas edzés neh aenyhe ugró edzés de altalaban csak ugy hobbi... Es iszonyatosan elfaraszt foleg ha nem egy 18 eves lovon rotyogsz.... A biciklizés is nagyon jo hajó terepeken mész ugy fogsz leszállni hogy azutan mar labra sem fogsz állni. Igy szerintem jo lesz. De ez attol is fugg mennyit eszel milyen gyors az anyagcsered... Gyorsabban lassabban hozol e .... 2 nagyon jo sportot találtál szerintem mindenképp vágj bele!hajra
3/4 anonim válasza:
falun nőttem fel, nagyszüleimnek mindig volt lovuk, most bátyámnak vannak lovai, gyakorlatilag lóháton nőttem fel, ha a lovaglás elfáraszt, akkor vagy rossz a technikád, vagy romokban van az állóképességed.
4/4 anonim válasza:
Tudod miert nem faradsz el? Mert autómata lovakon lovagolsz körbe körbe. Semmit nem kérsz tolunk ami nehezebb. Azok a lovak is tartanak egy totyogos tempót. Igen valoszinu ezért! Nem hiaba a profi lovasok amikor leszállnak 3 perc verseny utan (díjlovaglás, galopp, dijugratas)teljesen ki vannak es megkonnyebbulnek hogy végre ellazithatjak karjaikat vagy a combjaikat. Én pont az az ember vagyok akinek van allokepessege.(orokmozgo személyiség vagyok) es sokat is mozgok. Estenkent meg fel,orat tornázom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!