Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy lehetek erősebb?

Hogy lehetek erősebb?

Figyelt kérdés
2010. febr. 13. 14:21
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

értem köszi a válaszokat de még lenne 1 gondom

vagy 7-8 centit szeretnék nőni hogy csináljam?

2010. febr. 15. 18:34
 12/20 anonim ***** válasza:
Csinálni? Az, hogy milyen magas leszel, az genetika kérdése. A magasság azon kevés fizikai tulajdonság egyike, amit különböző gyakorlatokkal nem tudsz befolyásolni. Először is azt fontos tudni, hogy az ember úgy 22 éves koráig nő/nőhet. Nem tudom, mennyi idős vagy, de logikusan belegondolva kikalkulálhatod, hogy mennyi esélyed van még a növésre. A másik az, hogy bár a maximális magasságodat nem befolyásolhatod, megfelelő táplálkozással kiaknázhatod a génjeidben rejlő lehetőségeket. Csak, hogy két konkrét példát mondjak: A távolkeleti emberek akkor kezdtek el a nagyobb átlagmagasságot elérni, amint több húst ettek. Másik példa: Ismertem egy lányt, aki nagyon alacsony volt, ami nem csoda, hiszen finnyás volt és alig evett, még a termetéhez képest is. De csodálatos módon, amint nekiállt rendesen enni, nőtt vagy három centit, ami ugye egyáltalán nem kevés. Szóval amit javasolni tudok: Hús hússal, minden mennyiségben, és rengeteg tejtermék, azaz tej, sajt, tejföl, túró, de tényleg dögivel! Persze ha csak ezeket ennéd, erős hiánybetegséget kapnál, ezért persze kellenek a zöldségek, gyümölcsök is, éppúgy, ahogy minden más, amit szokás enni (gabonafélék, rizs, normális mennyiségben zsiradékok, stb.), de ha igazán nőni akarsz, sok húst és tejterméket kell enned. Persze ne azt várd, hogy nősz tíz centit két hónap alatt, de biztosnak érezheted magad, hogy a lehető legnagyobb magasságot éred majd el.
2010. febr. 15. 22:03
 13/20 A kérdező kommentje:
akkor sok húst :) köszi a válaszokat még 1 szer
2010. febr. 16. 18:03
 14/20 anonim válasza:
Gyúúúrjááá vazzzeg
2010. febr. 20. 18:11
 15/20 anonim válasza:
..
2010. máj. 31. 12:16
 16/20 anonim ***** válasza:
Járjál boxra, kick-boxra ha erősebb akarsz lenni és nagyobbakat akarsz ütni
2010. aug. 22. 10:04
 17/20 anonim ***** válasza:

Azt üzenem hogy harcművészetre járjál pl kyokushin karate vagy wado-ryu karate

Ez azért is jó erősebb leszel, hajlékonyabb

Érted ha lejárnál edzőterembe és elkezdenél gyurni utána még a térded se tudnád megemelni

hacművészet

2010. szept. 12. 18:13
 18/20 anonim ***** válasza:

Szia én írtam hogy járjál karatéra tudod az utolsó válasz

Most a legfontosabb hogy hány éves vagy?

Létszives válaszolj

2010. szept. 13. 14:44
 19/20 anonim ***** válasza:

Járjál aikidora

csak ajánlani tudom

2010. szept. 13. 14:47
 20/20 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Ugyanis ez a legfontosabb

Ha neki álnál edzeni

2010. szept. 14. 05:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!