Szerintetek parkourhoz hasznos a csukló szorító?
Figyelt kérdés
csak mert egyszer szaltóztam egyet túlságosan előre döltem ezért levágtam hogy ne döljek előre és azóta fáj a csuklóm. 4 napja de már nem annyira ha mozgatom akkor egyfajta nyomást érzek.2015. febr. 24. 19:59
1/4 A kérdező kommentje:
a tenyerem vágtam le .
2015. febr. 24. 20:02
2/4 anonim válasza:
Szerintem inkabb nezesd meg a kezed. Szerintem feleslegesek az ilyen kiegeszitok.
3/4 anonim válasza:
A parkourhöz egyetlen dolog ami kell az egy alsónadrág hogy a pö.csöd ne repkedjen össze-vissza. Tapasztaltként azt tudom mondani hogy rengeteg helyen edzettem, de még mindig a mezítlábas, poló nélküli edzések, leginkább fűves talajon/ homokban fognak meg.:) Csuklószorító, maszk, márkás cipő stb. teljesen fölösleges.
4/4 anonim válasza:
2-es valaszolo! Fuves es homokos talajon max szaltozgatni lehet aminek koze nincs a parkourhoz! A parkourhoz igen is fontos egy jo cipo, hogy az ugrasoknal ne haljon meg a bokad meg a terded. De ettol fuggetlenul az ilyen csecsebecsek, mint pl csukloszorito, kesztyu, maszk, vedofelszereles ezek valoban felesleges dolgok. Ha ugy erkezel es kimegy a csuklod akkor az csukloszoritoban is valoszinu ugyanugy kimenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!