Gaz ha egy 15 eves lany egyedul jar kondizni?
Figyelt kérdés
8 evig akrobatikus rock n roll-oztam de abba hagytam de edzeni szeretek.Egy baratnom jar neha kondizni de o csak heti egyszer mert atletikazil es csak kiegesziteskent jar neha.Elso alkalommal jonnr velem de utana nagyreszt egyedul kell mennem.Nagyon gaz lenne? Meg sose voltam edzoterembe.Mire szamitsak?Valaki segitene,hogy miket hasznaljak ha izmos hasat akarok meg nagyon formas feneket?Nem igazan fogyni akarok inkabb szinten tartani magam es meg kerekebb feneket.2015. febr. 21. 20:30
1/9 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam hogy a futast jol birom szoval futogep az okes de mennyit fussak rajta.Ugy szeretnem hogy valami beveheto futas aztan edzes a gepeken vegul levezeto futas.
2015. febr. 21. 20:32
2/9 anonim válasza:
Szia. Szerintem nem gáz ha egyedül mész le kondizni. Akkor ennyi erővel nekünk Férfiaknak is gáz lenne ha egyedül mennék le gyúrni? Dehogy is! :). Miket használj? -a kondi teremben van egy pultos srác/nő. ő segiteni fog neked sőt edzés tervet is készit majd neked hisz ő azért van ott egyrészt :)
3/9 A kérdező kommentje:
koszi:) ment a pipa jel..es ha megkerdezzuk es megmutatjak,hogy hogy kell hasznalni azert kell fizetni pluszba? Meg lehet hulye kerdes de pl.futas kozbe fulhallgaton keresztul gaz zenet hallgatni?
2015. febr. 21. 20:48
4/9 anonim válasza:
Dehogy! Miért lenne gáz? Ebből látszik,hogy egy magabiztos,öntudatos lány vagy aki egyedül is megállja a helyét. Sok sikert a továbbiakban is az edzéshez..
5/9 A kérdező kommentje:
Koszonom!!!:) oda is ment a zold kez
2015. febr. 21. 21:00
6/9 anonim válasza:
ezt a cikksorozatot mindenképp érdemes elolvasnod, meg úgy általánosságban olvasgatnod az oldalon.
7/9 anonim válasza:
Azt nezd meg amit az előbbi linkelt.
8/9 aikiboxer válasza:
Nem gáz, de a legjobb, ha megkérsz valakit a suliból, aki amúgy is rendszeresen jár és látszik is rajta (azaz eredményes), hogy menjen el egyszer veled és mutogassa meg a gépeket és hogy miket csinálj.
9/9 A kérdező kommentje:
Na elkezdtem jarni:) Mindenki nagyon jofej es segitokesz.Persze van nehany pasi aki megbamul de szerencsere tobb lany is van rajtam kivul.Hetente egyszer jon velem az a baratnom de nem baj mert egyedul is jo szorakozas.:) koszonom a tanacsokat.
2015. márc. 14. 18:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!