Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Igaz hogy az alakformáló...

Igaz hogy az alakformáló DVD-k csak átverés és nem is formálnak? (Béres Alexandra, Rubint Réka)

Figyelt kérdés
Nem kell azon poénkodni, hogy tényleg nem formálnak ha csak nézed őket és nem mozogsz....:P:P:P
2008. aug. 23. 17:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon hatásosak a Réka tornái. Több éve csinálom, KITARTÓAN (ez a kulcsszó), és az eredmény magáért beszél. Mindenkinek csak ajánlani tudom, de az hogy néha napján előkapja valaki, van tőle egy jó nagy izomláza, majd újra elmegy a kedve a tornától és megint hetekig semmi, hát úgy nem lesz eredmény.
2009. jan. 1. 21:20
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok: második hozzászólónak üzenem. 2 hónap alatt még nem lesz egy tornának látványos eredménye. Ahhoz több idő kell. 3-4 hónap minimum kell, hogy LÁTVÁNYOS
2009. jan. 1. 21:22
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

folytatom:

LÁTVÁNYOS

2009. jan. 1. 21:22
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi valamit félrenyomtam, nem igazán értem.

szóval látványos legyen. Egy fél év után meg már csodákat tesz. Én több, mint 5 éve csinálom.

2009. jan. 1. 21:23
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
A látvány attól is függ, hogy milyen testalkattal, súllyal kezdtél bele a tornába.
2009. jan. 1. 21:26
 16/18 anonim válasza:
100%

2 hónap után senki ne várjon csodát...főleg úgy, hogy 25 percet tornázik egy nap.

Ha látható eredményt akarsz, gyorsan, akkor napi 2-3 óra edzés kell és úgy, hogy végig csinálod. Ennyi.

én 6 hónapja tornázok Rubint Rékára és Béres Alexandrára, mindennap lenyomok 4 DVD-t és olyan alakom lett, hogy ezt álmaimban sem gondoltam. Legyen annyi h XXL-es méretem volt, most pedig XS/S

2010. ápr. 26. 11:05
 17/18 A kérdező kommentje:
Melyek ezek a DVD-k?
2010. ápr. 30. 19:53
 18/18 anonim válasza:
100%

Béres Alexandra DVD-ire tornáztam pár hónapot. Olyan változáson ment keresztül a testem, amit nem is vártam. Lapos poci, gyönyörű, izmos karok, formás láb, a fenekemen bolhát lehetett pattintani, a hátam pedig végre kiegyenesedett, nagyon szép tartásom lett. Nem csak a férfiak, de még a nők is elismeréssel fordulak hozzám. A szívem pedig nagyon megerősödött. Csak hogy a fanyalgókat helyretegyem: túlsúlyos, irodai munkát végző harmincas vagyok, és este tízkor se restelltem nekiállni mozogni. Nagyon akartam. Hetente négyszer csináltam végig, elején nekem se ment, aztán szépen felfejlődtem. Most kezdtem újra, és nagyon érdekes, de emlékeznek az izmaim. Pár torna után már másznak is vissza a helyükre. Alexandra mozgásanyagai profik, szépen nyújt és lazít is, utána viselhető az izomláz. Ja, és, ha írtam Neki, válaszolt.

Rubint Réka DVD-i kritikán aluliak, nem az egészséget, hanem a fogyást és a külcsínt helyezi előtérbe, rettenetes a hangja és a stílusa. A mozgásanyagai amatőrök, nem az egész testre irányulnak, csak a fogyasztani való testtájakra, és alig nyújt le valamit is. Súlyosan megsérültem tőle, pedig nem erőltettem semmit. Réka soha semmilyen megkeresésemre nem válaszolt. Forgatott, eladta a DVD-t aztán vette a sátorfáját.

Okosan válogass. Ha fogyni szeretnél, és kisebb terhelést bírsz, akkor Bíró Ica és Norbi is szóba jöhet. Norbival regeteget lehet röhögni, én nagyon szeretem. Ha profibb vagy, akkor Czanik Balázs szerintem klassz.

2011. febr. 4. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!