Box kezdő, vékony lánynak?
Szóval 19 éves, vékony testalkatú lány lennék, semmilyen küzdősporti tapasztalatom nincs. Szóval full kezdő vagyok de szeretnék elkezdeni boxolni. Lehetséges-e egyáltalán? Mármint nem lógnék ki nagyon bármilyen boxedzésről is?
És milyen egyesületet/boxedzéseket tudtok ajánlani Budapesten?
Én nagyon tudom értekelni ha egy lany sportol,ha boxol akkor duplán.
Arra szamits,hogy a sztereotipiák miatt nemfognak komolyan venni téged.De ha lejársz rendszeressen és edzel kemenyen,akkor elobb vagy utobb tisztelni fognak a fiuk es bfogadnak téged:)
hajrá,én hiszek benned.
Köszönöm, remélem elég kitartó leszek hozzá :D
És valamilyen egyesületet vagy barmit tudtok ajánlani Pesten?
Én lányok, jó párszor bementem már fiúk közé edzeni, ( igazából nem tudtam, hogy csak fiúk lesznek, vagy nagyrészt fiúk) semmi gondom nem volt még vele: nem szóltak be, nem néztek furán stb.
Nyilván nem vettek be a csapatba, nem álltak le velem haverkodni, de nem is néztek ki.
Annyi, hogy a fiúk általában kicsit "elborultabbak" edzés közben mint én :)
Azt látod, hogy némelyik teljesen átszelleműl, teljes beleéléssel edz, csak arra koncentrálva- semmi másra.
Velem ellentétben aki inkább ovatos és néha eltereli a figyelmemet más dolog...
Teljesen más fiúk között az edzésmorál :)
Én tegnap is fiúkkal edzettem :D
Meg volt egy kemény csaj rajtam kívül... úgy nyomta, hogy csak néztem :D
Mindig hamarabb végzett mint én.
A fiúk meg néha minket néztek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!