Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Tudnátok olyan könyveket írni...

Tudnátok olyan könyveket írni amik segítenek megtanítani verekedni az utcán?

Figyelt kérdés
Olyan környéken lakom ahol ha nem vagx kigyutt meg boxos akkor agyonutnek (sok a paraszt meg a kissebség) a családombaaan sok a bunyós így én is heves vérmérsékletet örököltem... sokszor verekedek szinte minden héten... nem vagyok nagydarab de szerencsére nagyon tudok kihajolni (szinte előre látom hogy milyet fog ütni az illető) de szeretném kicsit fejleszteni a tudásom... apum mega rokonaim többsége boxoló volt vagy még most is az tanitottk egyest mast de ugy erzem ez nem eleg..szegenyek vagyunk nincs penzunk hogy kuzdosportra meg ilyenekre jarjak ezert kerem a segitsegeteket a valaszokat elore is koszonom
2015. febr. 9. 20:18
 1/4 A kérdező kommentje:
Helyesírási hibákért elnézést kérek csak ideges vagyok meg siettem is a gépeléssel. Ja és 19 éves fiú vagyok
2015. febr. 9. 20:21
 2/4 anonim ***** válasza:
youtube-on nézz videókat
2015. febr. 9. 20:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Felénk van egy ember nem kigyúrt és nem boxos de sok a kigyúrt boxos haverja. Senki nem mer belé kötni.
2015. febr. 9. 20:29
 4/4 anonim ***** válasza:
nem könyvek fognak megtanítani erre hanem rutin, sokat kell gyakorolni valakivel
2015. febr. 10. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!