Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hova járjak lovagolni? Járjak...

Hova járjak lovagolni? Járjak eggyálltalán?

Figyelt kérdés
Már egy éve járok lovagolni, de rettenetesen messze, és nagyon ritkán. Most kitaláltam, hogy abba hagyom, mert melletünk egy köpésnyire van egy lovarda, és inkább ott megpróbálom. Csak az a baj, hogy egy régi balesett miatt eléggé félek a lovaglástól, viszont nagyon szeretném ezt sprtolni... szerintetek mit csináljak? 12/L
2010. febr. 10. 20:36
 1/3 anonim válasza:

Szerintem folytasd:) Én már 8 éve csinálom, nekem is voltak kissebb-nagyobb baleseteim, de folytattam, és hidd el megéri:)

Sztem is válts át arra a lovardára a közeletekben, mert sajnos ha nem csinálod gyakran akkor nem sok haszna van:S

2010. febr. 10. 20:41
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem is járj! Nekem is voltak baleseteim, midíg vissza űltem. Viszont szerintem a heti egy alkalom a minimum, amit rá kell szánni ahoz, hogy formában maradj, és esetleg még fejlődj is. Szerintem nem kell félned, ha az új lovardába megemlíted, hogy volt baleseted és most egy kicsi félsz, akkor biztosan a legnyugodtabb lovat fogod megkapni és az oktató is nagyon fog rátok figyelni.
2010. febr. 10. 22:10
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönööööm :)
2010. febr. 11. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!