Box és Savate együttes tanulása együtt jó az utcára?
Figyelt kérdés
Először 1-2 évet Boxolnék és utána mennék el Savate-ra. Ez így jó lenne mind önvédelemre, mind magam által kiprovokált harcra?
Harcot tanulnék nem filozófiát.
Hogy csak a legvégső esetben használd meg efféle keleti nyavalyák. Ez a párosítás megfelelne rá? Tehát úgy érdekelne a dolog, hogy használható legyen ne pedig csak dumálás, meg színes övek, meg filozófiát nyomjanak a fejembe a pénzemért. Ha filozófiát akarnék tanulni elolvasnám a Tao Te King-et és kész. De ha harcról van szó, az legyen harc. Meg ne az legyen, hogy én vagyok a fekete öves akárki, aztán a cigány pofán ver és fel nem kelek többet. :D Tehát valami tényleg használható és komoly. És ez így akkor erer acélfa megfelelne? A Box + Savate?
2015. febr. 9. 16:19
1/5 anonim válasza:
Inkabb boxolj 2 evet aztan fytasd es keress savate maganedzest ahol a labtechinkakat tanitjak.
2/5 anonim válasza:
önvédelemre nem, általad kiprovokált f4sz összeméregetésre meg bármi jó mert úgyis nálad gyengébbekkel kezdesz ki.
3/5 anonim válasza:
úgy szeretem látni, mikor az ilyen nagyfiúknak visszanyal a fagyi... még jó 10 évvel ezelőtt vagy talán még régebben a Lovasberényi diszkóban 2 kempós faszagyerek bepróbálkozott a 70kg-os kidobónál, az egyiket a szemgödrénél fogva vonszolta ki a hóba majd rugdalta össze :D öröm volt nézni...
4/5 anonim válasza:
Amig ezek melle nemtanulsz pl: birkodzast,bjj,judot addig nemvagy jo sehova sem.Foldoneppenoylan ugyesnek kell lenni,mint az alloharcban!
5/5 aikiboxer válasza:
Kezdj el járni boxolni és 2 év után ráérsz azon agyalni, hogy mit még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!