Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A combrúgást a comb melyik...

A combrúgást a comb melyik részére kell rúgni hogy nagyon fájjon?

Figyelt kérdés

2015. febr. 8. 18:19
 1/7 anonim ***** válasza:
Térd es a fenék kozott szoktak rugni,szóval kozepre.Egy kicsit edzett ember nemfog egy rugastol osszeseni.Tobb rugas kell ugyan arra a helyre,lehetoleg minel gyorsabban.Persze ezt harc kozben nem konnyu kivitelezni...
2015. febr. 8. 18:45
 2/7 tkodit ***** válasza:

Stílustól, és szándéktól függ. Egyébként az első válaszolóval nem értek egyet, ha egy maximális erővel indított combost bekap az ember, akkor ahhoz elég f..za csávónak kell lenni, hogy a küzdelem normálisan folytatódjon.

Egy utcai bunyóban pl. a térd is támadási felület, szóval elég tág a kérdés.

2015. febr. 8. 21:59
 3/7 anonim ***** válasza:
Az, hogy fájjon, relatív.Egy 3-4 éves thaios gyerek már nem fog összerogyni az első combostól. A belső combod érzékenyebb,de azt nehezebb is eltalálni. Az fog jobban fájni, ami kevésbé van megedzve. Egy mérközésen a rutinosabbak 2-3 combos után rájönnek, hogy a combja melyik részén bírja kevésbé a fájdalmat az ellenfél.
2015. febr. 8. 22:12
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem értek egyet a 2-esel:) Marhara nem mindegy hogy egy 100kilos rug combon teged vagy egy 70 kilos.A rugas technikaja sem mindegy.

A Térdra valo rugas nem szabalyos technika,bár utcan egyertelmuen alkazmazhato mert mukodokepes hatekony technika.

A kérdes egyaltalan nem 'tág',mivel a kerdesbe belevan foglalva hogy combrugast a comb melyik reszere kell rugni.

Én szegyelve de bevallom,75 kilo korul mozgok.Rughatom en a 100 kilos 180 cm magas haverjaimat.Alig erzik meg.Pedig a fentrol svégen lefelé rugok,mint egy muay thaios. De visszafele meg technikatlan rugast is megerzem rendesen....

Ero = tomeg X gyorsulas

2015. febr. 8. 22:31
 5/7 tkodit ***** válasza:

Nyilván nem mindegy, hogy mekkora a tömeged, de ezt nem is tartalmazta a kérdés. Egy jól megrúgott combostól egy átlagember padlózik szerintem. Sparring közben az emberek nem maximális erővel dolgoznak, így ez szerintem nem annyira releváns.

A kérdésre válaszolva: a térd felett nem sokkal a comb oldalsó részén a két nagy izomcsoport találkozásánál igen nehéz pillanatokat lehet okozni az ellenfélnek.

2015. febr. 8. 23:51
 6/7 anonim ***** válasza:
Térd fölé pár centire. Ott végződik az egyik combfeszítő izom, azt nem lehet feledzeni. Képen jól látszik. [link]
2015. febr. 9. 18:02
 7/7 Nagyágyú válasza:
Hát nem tudom...thai boxolok.83kiló vagyok...a 110kilós ember is simán rúgdalhatja a labamat.Nem esik rosszabbul nekem mint neki.Ez nem csak súly kérdése.
2020. szept. 27. 05:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!