A combrúgást a comb melyik részére kell rúgni hogy nagyon fájjon?
Stílustól, és szándéktól függ. Egyébként az első válaszolóval nem értek egyet, ha egy maximális erővel indított combost bekap az ember, akkor ahhoz elég f..za csávónak kell lenni, hogy a küzdelem normálisan folytatódjon.
Egy utcai bunyóban pl. a térd is támadási felület, szóval elég tág a kérdés.
Nem értek egyet a 2-esel:) Marhara nem mindegy hogy egy 100kilos rug combon teged vagy egy 70 kilos.A rugas technikaja sem mindegy.
A Térdra valo rugas nem szabalyos technika,bár utcan egyertelmuen alkazmazhato mert mukodokepes hatekony technika.
A kérdes egyaltalan nem 'tág',mivel a kerdesbe belevan foglalva hogy combrugast a comb melyik reszere kell rugni.
Én szegyelve de bevallom,75 kilo korul mozgok.Rughatom en a 100 kilos 180 cm magas haverjaimat.Alig erzik meg.Pedig a fentrol svégen lefelé rugok,mint egy muay thaios. De visszafele meg technikatlan rugast is megerzem rendesen....
Ero = tomeg X gyorsulas
Nyilván nem mindegy, hogy mekkora a tömeged, de ezt nem is tartalmazta a kérdés. Egy jól megrúgott combostól egy átlagember padlózik szerintem. Sparring közben az emberek nem maximális erővel dolgoznak, így ez szerintem nem annyira releváns.
A kérdésre válaszolva: a térd felett nem sokkal a comb oldalsó részén a két nagy izomcsoport találkozásánál igen nehéz pillanatokat lehet okozni az ellenfélnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!