A SportsDirectben méretprobléma miatt cserélnek terméket?
Figyelt kérdés
A SportsDirectben vettem egy bakit, de egy számmal mégis kisebb kellene. Méretprobléma miatt ők kicserélnek terméket, ha hibátlan állapotban viszem vissza? Ha véletlenül lenne nekik egy számmal kisebb. (3 napja még volt.)
Nincs telefonos elérhetőségük, és csak ezért nem autóznék be.
Csak a szobámban vettem fel, tök tiszta a talpa is.
2015. jan. 26. 18:30
1/2 anonim válasza:
Persze, visszacserélik. Én csak netről rendeltem, de ott is, hogyha nem vágod le róla a fecniket és tiszta, minden további nélkül visszaveszik. Te viszont személyesen vetted, így ugye blokk az szükséges mellé.
2/2 anonim válasza:
és ha roszat vettem akkor lehet olyat, hogy az árát levásárolom egy másik cipőre mert ez már nem tetszik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!