Hogyan tudom feldolgozni, hogy nem tudok futni?
Nekem egyszer volt ilyen, amikor eltört a kislábujjam. Nekem is nagy kihívást jelentett ez a szerencsére rövid időszak. Pár nap eltelt azzal, hogy rendezgettem a dolgaimat, próbáltam elterelni a figyelmet, de nem ment soká, és már egy hét elteltével elkezdtem gyalogolni a Hármashatár-hegyen- Éreztem, hogy törés ide vagy oda, futni is tudnék, és másnap már futottam is, csak kicsit óvatosabban.
Mondjuk az se mindegy, hogy milyen sérülés, és mennyi időre estél ki, vagy netán végleg.
Az minden estre jó, amit az 1. írt, hogy önsajnálat helyett a maradék képességedet kell használni, és erre a túrázás a legjobb, ami sok mindent visszaad a korábbi terepfutás testi és lelki élményéből.
váltasz egy olyan sportágra amire alkalmas a tested és hasznosnak ítéled.
szembenézel a helyzettel,elfogadod és kihozod belőle azt amit lehet.
előbb utóbb mindenki elkopik,de való igaz,hogy első alkalommal világvége érzés van váltáskor.
és sokszor a váltás,a komfortból kilépés,kinyithat előtted egy sokkal érdekesebb világot,mint amiben eddig voltál.
Köszönöm mindenkinek a hasznos ,baráti tanácsokat !
Mindegyikőtök,a maga módján tényleg segít abban,hogy kikerüljek ebből a gödörből.Nem szeretném egyikőtöket sem kiemelni,de Korbács válasza különösen megérintett.
Nem az a problémám,hogy semmit sem mozgok ,hiszen napi szinten megyek melóba biciklivel,sétálunk és túrázunk is a feleségemmel,csak ez nem tud annyira rendszeres lenni ,mint a futás volt.
Igazatok van ,új mozgásformákkal kellene megismerkednem.
Egészen véletlenül(tényleg) pénteken résztvettem egy spinning edzésen és nagyon jólesett .Folytatás kedden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!