Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek egy 15 éves...

Kingacorbi kérdése:

Szerintetek egy 15 éves lánynak ha kockás hasa van az milyen?

Figyelt kérdés
szeretnék kockás hasra edzeni.

2015. jan. 22. 15:15
1 2
 11/20 aikiboxer ***** válasza:
Sovánka.
2015. jan. 22. 19:47
 12/20 anonim ***** válasza:

Nekem kimondottan csak a sportos testalkatú nők tetszenek. A többit is megnézem,de csak megnézem. :-)

Természetesen érdemes különbséget tenni a sportos alkat,és a testépítő izompacsirta nők között is. Mindenki saját döntése mihez kezd magával. A véleményem leírtam. A természetes kaják mellett adom le a voksom. Semmi por,és steroid. Csak kitartás! Ami könnyen jön az könnyen is megy tartja a mondás. Szó kitartás,és megfelelő természetes táplálkozás,folyadék bevitel. Mint már vki irta itt. A cukorról,és a fehérlisztről szokj le. Ahogy a zsirról is. Az elején nehéz,de később már természetes lesz azon ételek kizárása az étlapodról,amik jelenleg szerves részét képzik az életednek.

Fájdalom nélkül nincs növekedés! Hajrá! Formázd magad! De semmiképp se megfelelési vágyból! Csakis szívből magadért! Nehagyd,hogy mások eltántoritsanak. Vagy irigyek,mert nem képesek utánad csinálni,vagy bármi más,de te csak haladj előre! Társaságban még jobb! Van aki ösztönöz,mikor a kemény részhez érsz,ahol erőt és akaratot igényel a folytatás. :-)

2015. jan. 22. 21:40
 13/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek!!

Sokat segítettek a válaszok. Köszönöm. :)

2015. jan. 22. 23:19
 14/20 anonim ***** válasza:
azért a zsírról egyáltalán nem kell leszokni. főleg a telítetlen zsírokból kell is napi 0,5-1g/ttkg. pl a lenmagolajban, halolajban, van omega3 és omega 6 ami nagyon fontos. szóval mindent csak ésszel, nyilván nem a zsírszalonnát kell zabálni vacsorára :)
2015. jan. 23. 08:23
 15/20 A kérdező kommentje:

Értem :)

Köszönöm

2015. jan. 23. 08:33
 16/20 anonim ***** válasza:
47%
Divat. Káros divat. 15 évesen rendesen kellene táplálkozni, és igen, hölgyeim, némi zsírt magatokra szedni. Mert ha valamikor gyereket akartok, ez nagy befolyással lesz rá. És most jöhet a lepontozás!
2015. jan. 23. 14:40
 17/20 anonim ***** válasza:

Amúgy meg:

[link]

2015. jan. 23. 14:41
 18/20 anonim ***** válasza:
ha elolvasod a válaszomat, láthatod, hogy egyetlen szóval sem biztattam arra, hogy koplaljon, sőt kiemeltem a zsírbevitel jelentőségét. igen, sajnos a tinilányok hajlamosak iylenkor fogyókúrázni, ezért írtam egy csomót az egészséges kajáról és edzésről, ami senkinek sem árt meg. valóban figyelni kell, hogy renben legyen pl a ciklusod, ha túl sovány vagy,elmaradhat, ami nyilván rossz. de az egészséges táplálkozástól és a cukros szarok kerülésétől nem lesz.
2015. jan. 23. 14:45
 19/20 anonim ***** válasza:

"Es most jöhet a lepontozás"

Szìvesen. :)

2015. jan. 23. 14:46
 20/20 A kérdező kommentje:
Nem fogyózok. Imádom a hasam nem tudnék leállni a kajálással csak épp edzek mellette :)
2015. jan. 24. 08:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!