Szerintetek egy 15 éves lánynak ha kockás hasa van az milyen?
Nekem kimondottan csak a sportos testalkatú nők tetszenek. A többit is megnézem,de csak megnézem. :-)
Természetesen érdemes különbséget tenni a sportos alkat,és a testépítő izompacsirta nők között is. Mindenki saját döntése mihez kezd magával. A véleményem leírtam. A természetes kaják mellett adom le a voksom. Semmi por,és steroid. Csak kitartás! Ami könnyen jön az könnyen is megy tartja a mondás. Szó kitartás,és megfelelő természetes táplálkozás,folyadék bevitel. Mint már vki irta itt. A cukorról,és a fehérlisztről szokj le. Ahogy a zsirról is. Az elején nehéz,de később már természetes lesz azon ételek kizárása az étlapodról,amik jelenleg szerves részét képzik az életednek.
Fájdalom nélkül nincs növekedés! Hajrá! Formázd magad! De semmiképp se megfelelési vágyból! Csakis szívből magadért! Nehagyd,hogy mások eltántoritsanak. Vagy irigyek,mert nem képesek utánad csinálni,vagy bármi más,de te csak haladj előre! Társaságban még jobb! Van aki ösztönöz,mikor a kemény részhez érsz,ahol erőt és akaratot igényel a folytatás. :-)
Köszönöm mindenkinek!!
Sokat segítettek a válaszok. Köszönöm. :)
Értem :)
Köszönöm
"Es most jöhet a lepontozás"
Szìvesen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!